Sport / Nogomet

nastavlja se hnl

NK Osijek: Počinje prodaja polugodišnjih ulaznica

NK Osijek: Počinje prodaja polugodišnjih ulaznica
Dubravka Petric/PIXSELL

Prodaja u Gradskom vrtu kreće od ponedjeljka, 3. veljače, a nastavlja se radnim danima u vremenu od 14 do 16 sati

Bliži nam se nova polusezona u HNL-u, pa od ponedjeljka, 3. veljače, NK Osijek kreće i s prodajom polugodišnjih ulaznica. Prodavat će ih u VIP salonu (ispod velike tribine Zapad) i to od ponedjeljka do petka u vremenu od 14 do 16 sati. Na dan utakmice s Interom (8. veljače) prodaja će biti na prepoznatljivom „Piaggiu“. Potrebno je donijeti ispunjeni obrazac ili ga ispuniti na licu mjesta te nakon toga izvršiti uplatu. Pristupnicu odnosno obrazac treba čitko ispuniti i pritom odabrati tribinu (sektor, red i sjedalo – prema shemi stadiona).

Moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu. Ispunjeni obrazac, potvrdu o uplati pošaljite na [email protected]. Podatke za uplatu iz inozemstva možete pronaći ovdje.

Birajte sektor, red i sjedalo

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo stoga nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu je moguće obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Od podataka nam je potrebno: ime, prezime i datum rođenja. Plaćanje možete obaviti svim debitnim karticama, moguća je kupovina na više rata: Visa, Maestro i MasterCard karticama (najviše tri rate, ovisno o uvjetima pojedine kartice/banke/samo ZABA kartice).

Veliki popusti za članove Bijelo-plavog kluba!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za popuste je potrebna aktivna članska iskaznica (produžiti članstvo ili napraviti novu iskaznicu), uz podsjećanje da je članstvo besplatno. Navodimo i primjer isplativosti kupnje polugodišnje ulaznice za tribinu Istok za devet predstojećih prvenstvenih susreta u Gradskom vrtu. Ako biste kupovali pojedinačne ulaznice platili biste ih 540 kuna (60 x 9). Oni koji imaju članstvo u Bijelo-plavom navijačkom klubu pojedinačne ulaznice plaćaju po cijeni od 270 kuna (30 x 9), a polugodišnja ih stoji samo 100 kuna! I više nego isplativo za sve one kojima su Bijelo-plavi pri srcu, pa i sve druge nogometne zaljubljenike.

Svaki kupac polugodišnje ulaznice dobit će prigodni bijelo-plavi artikl.

Za sve informacije ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na [email protected]

Izvor: nk-osijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!