Sport / Nogomet

NK OSIJEKU PROPAO TRANSFER

Šutalo odbio Atalantu, ostaje u Osijeku

Šutalo odbio Atalantu, ostaje u Osijeku
PIXSELL

Iako su klubovi bili dogovorili transfer vrijedan prema jednim izvorima 2, a prema drugima čak 5 milijuna eura, Boško Šutalo odbio je Atalantu te zasad ostaje u Osijeku

Stoper NK Osijeka te reprezentativac U-21 slekcije, dvadesetogodišnji Boško Šutalo, odbio je potpisati transfer u talijanskoga prvoligaša Atalantu, piše Index.hr

Mladi Šutalo iznimno je talentiran, a u Osijeku je od ljeta 2017. godine. Protekle sezone u 16 nastupa izborio se za početni sastav prve momčadi te dokazao da može i protiv najboljih napadača u ligi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klubovi su već bili dogovoril transfer u vrijednosti nešto višoj od 2 milijuna eura, ali Šutalo je odbio ponudu zbog niske plaće i velike vjerojatnosti za nedostatnom minutažom. Jučer su pak mediji javili kako je vrijednost transfera čak 5 milijuna eura. 

Atalanta mu je, naime, navodno ponudila godišnju plaću od 200 tisuća eura, a kako su ga pozvali kao zamjenu za Andreu Masiella, koji je i sam imao iznimno malu minutažu, to bi pogubno djelovalo na razvijanje talenta mladoga i perspektivnoga stopera. 

Kritičari tvrde kako je riječ o elitnome mladome stoperu modernih karakteristika. Zasad ostaje u Osijeku, ali pred njim su sigurno vrijedni transferi. 


Izdvojeno

Reci što misliš!