Sport / Nogomet

PAJTIM KASAMI

Bivši igrač Olympiakosa, Fulhama, Nottingham Foresta dolazi u Osijek!?

Bivši igrač Olympiakosa, Fulhama, Nottingham Foresta dolazi u Osijek!?

Kasami ove sezone ima sjajan učinak u švicarskom prvenstvu, u 20 utakmica postigao je 12 golova i dodao dvije asistencije

Bivši reprezentativac Švicarske, 27-godišnji Pajtim Kasami na meti je prvoligaša s Drave, piše portal Index.hr

Kasami igra na poziciji srednjeg i defenzivnog veznog, a po potrebi može odigrati i na krilu, što je profil igrača kakvog Osijek već neko vrijeme aktivno traži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj 27-godišnjak rođen je u Švicarskoj, ali ima i makedonsko državljanstvo. Iza sebe ima bogatu karijeru nastupanja u klubovima diljem liga Petica. Prošao je omladinske pogone Zuricha, Lazija i Liverpoola, a onda prve seniorske minute dočekao 2010. u dresu Palerma.

Nakon toga igrao je za Fulham, Luzern, Olympiakos i Nottingham Forest prije nego je u ljeto 2017. godine preselio u Sion, gdje nastupa do danas. Ugovo sa Sionom mu ističe na ljeto 2020.

Kasami ove sezone ima sjajan učinak u švicarskom prvenstvu, u 20 utakmica postigao je 12 golova i dodao dvije asistencije. Za Švicarsku je sakupio 12 nastupa i postigao dva gola, a prethodno je prošao kroz sve selekcije te reprezentacije.

Na Transfermarktu procijenjen je na 3 milijuna eura, ali mu ugovor ističe na ljeto što znači kako može potpisati za znatno manju odštetu od tri milijuna eura, na koliko ga cijeni ovaj portal.


Izdvojeno

Reci što misliš!