Sport / Nogomet

meštrović želi lovru majera

Predsjednik Osijeka s novom senzacijom - bacio oko na Dinamovog igrača

Predsjednik Osijeka s novom senzacijom - bacio oko na Dinamovog igrača
Dubravka Petric/PIXSELL

U Dinamu se očekuje čistka što se tiče nekih igrača, a ostaje za vidjeti je li se aktualni hrvatski prvak spreman odreći Lovre Majera

Predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović poznat je po svojim bombastičnim izjavama i najavama, a najnovija je ona koju je izjavio u intervjuu za sportski tjednik Max.

Naime, na pitanje o pojačanjiam u redovima bijelo-plavih, konkretno o dolasku Dinamovog Lovru Majera Meštrović je izjavio: “Želio bih Lovru Majera! Već dugo maštam da ga vidim u Osijeku…”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lovro Majer, iako je bio predodređen za novog nositelja zagrebačkog kluba, nikako ne uspijeva u kontinuitetu prikazati igre radi kojih je Dinamo prošlog ljeta Lokomotivi odlučio uplatiti 2,5 milijuna eura na ime odštete kako bi ga učinili svojim igračem.

pampas novi stadion
po poluvrijeme na dva stadiona Meštrović: "Velikan stiže na otvorenje Pampasa!"

Majer je dobivao priliku, ali nije ju koristio kako se to od njega očekivalo i zato je pao na tek treći izbor Nenada Bjelice na mjestu ofenzivnog veznjaka nakon što se Luka Ivanušec promaknuo u prvu zamjenu za Danija Olma.

Inače, u Dinamu se očekuje čistka što se tiče nekih igrača, a ostaje za vidjeti je li se aktualni hrvatski prvak spreman odreći Lovre Majera.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!