Sport / Nogomet

1. lipnja

Vatreni protiv Turske u Gradskom vrtu

Vatreni protiv Turske u Gradskom vrtu
Tomislav Maltašić

Dogovor je pred realizacijom, nedostaje samo da to potpišu oba Saveza

Hrvatska nogometna reprezentacija prije EURA 2020. odigrat će utakmicu sa starim znancima. U Osijeku će igrati prijateljsku utakmicu protiv Turske 1. lipnja

Dogovor je pred realizacijom, nedostaje samo da to potpišu oba Saveza, piše Večernji

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turska igra na EURU u skupini s Italijom, Švicarskom i Walesom, a pripremat će se u Austriji. Hrvatskoj će utakmica s Turskom biti pretposljednja prijateljska. Navijači Tursku pamte još od one davne 2008. kad su nas u Austriji izbacili s Europskog prvenstva. 

Vatreni u Gradskom vrtu
17063 gledatelja Hrvatska svladala Wales u vrućem Gradskom vrtu

 Hrvatska će odigrati i prijateljsku utakmicu s Francuskom u Parizu.

"Drago mi je što vas mogu pozdraviti nakon još jedne krasne godine. Nogomet se potvrđuje kao jedna od najvećih vrijednosti Hrvatske. Naš dres je najbolji poklon svakom strancu. Naši nogometaši su najbolji ambasadori. Drugi žele učiti od nas jer su impresionirani sustavom, to je veliko priznanje za sve nas u nogometu. Naše raspoloženje uvijek ovisi o A reprezentaciji, a ona nas je opet razveselila.

Dalić je pomladio momčad, idemo na Euro, zadržali smo kvalitetu. S velikim optimizmom gledamo prema Euru. Čestitam svima. Naš uspjeh nije slučajan, već je plod sustava i dara za momčadske sportove. Mi smo zadržali kontinuitet natjecanja na velikim turnirima, to nije slučajno", rekao je Davor Šuker nakon Skupštine HNS-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!