Sport / Nogomet

traži se pobjeda za početak niza

Protiv Istre Osijek želi isključivo pobjedu

Protiv Istre Osijek želi isključivo pobjedu
Igor Kralj/PIXSELL

Trener Ivica Kulešević najavio je nadolazeću prvenstvenu utakmicu protiv Istre 1961 koja je na rasporedu u nedjelju od 15 sati u Gradskom vrtu.

Šef stručnog stožera je rekao kako su Puljani možda i najkvalitetnija momčad iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice, pa ih treba najozbiljnije shvatiti.

Što se tiče Bijelo-plavih, naš je kormilar iskazao zadovoljstvo radom i angažmanom na treninzima, pa bi se to trebalo „preslikati“ i na nedjeljni dvoboj. Osječani želi započeti pobjednički niz kako bi i napredovali na ljestvici, nakon serije derbija koju su odradili. U sastavu ovaj puta neće biti Mancea koji ima tri žuta kartona, a u početnu jedanaestoricu se vraća Bočkaj.

Nužno je učvrstiti obranu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Formacija će vjerojatno biti nepromijenjena u odnosu na dvoboj s Hajdukom i prijateljski susret protiv Tuzle City, uz napomenu da će mladi reprezentativac Šutalo, koji je odigrao i najviše utakmica ove sezone, ovaj puta biti među pričuvama.

Spomenuo je Kulešević kako ne želi da mu momčad bude samo „simpatična“ zbog dopadljive, napadačke igre, nego je nužno učvrstiti obranu i smanjiti broj primljenih pogodaka da bi se igralo uspješno u kontinuitetu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!