Sport / Nogomet

8. kolo

Nastavlja se HNL: U Gradski vrt po prvi puta dolazi NK Varaždin

Nastavlja se HNL:  U Gradski vrt po prvi puta dolazi NK Varaždin
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon reprezentativne stanke utakmicama 8. kola nastavlja se prvenstvo Prve hrvatske nogometne lige

Bijelo-plavi će u nedjelju u Gradskom vrtu od 16:30 sati ugostiti novog prvoligaša - Varaždin.

Trener Dino Skender konačno će imati malo širi kadar za izbor igrača iako i dalje ne može računati na ozljeđenog Bočkaja i Grgića. Najteže je igrati utakmice protiv protivnika kojeg svi unaprijed otpisuju i očekuju 3 boda. Skender je svjestan toga i igrači kao i stručni stožer Varaždina shvaćaju vrlo ozbiljno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kod mene u svlačionici niti jednog se trenutka ne smije ući u stanje podcjenjivanja. Nama su tri boda jako bitna i stalno smo u puno šansi, stvaramo puno toga i očekujemo svi skupa da je vrijeme sad da se prelomi ta realizacija i da počnemo zabijati golove", kaže Dino Skender, trener NK Osijek.

Skender je pričao o problemu realizacije koji nije samo problem dvojice napadača Mancea i Marića i njihove suradnje, već rada cijele ekipe i ostalih linija. Vjeruje kako će ipak ti promašaji biti prošlost i kako će Osijek početi zabijati golove i korisiti brojne šanse koje stvara tijekom utakmice, piše Republika.eu

Skender još ne zna sastav za nedjelju i ima neke dvojbe jer u konkurenciji za momčad su svakako i novi igrači posebice veznjak Ndockyt koji će sigurno zaoštriti borbu za pozicije u veznom redu.


Izdvojeno

Reci što misliš!