Sport / Nogomet

poklanjamo ulaznice

Bijelo-plavi traže domaću pobjedu protiv Hajduka

Bijelo-plavi traže domaću pobjedu protiv Hajduka
Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometaši Osijeka danas od 20 sati traže domaću pobjedu protiv Hajduka. Dvoboji bijelo-plavih i bilih u Gradskom vrtu uvijek su zanimljivi pa ne sumnjamo kako će tako biti i ovoga puta.

Osječani spremni dočekuju i treći uzastopni derbi, ovaj puta protiv Hajduka u Gradskom vrtu. Igrat će se u nedjelju od 20 sati, a susret su na redovitoj press konferenciji najavili pomoćni trener Zoran Marčetić i standardni napadač Mirko Marić. Marčetić je istaknuo kako nema potrebe za neke posebne promjene u početnoj jedanaestorici u odnosu na prethodne susrete, poručivši da će Osijek, kao i svim dosadašnjim ogledima, tražiti put do pobjede.

Marić se osvrnuo na dobro ozračje i atmosferu u momčadi, zaključivši da Osijek ni po čemu, kolektivno i individualno, nije slabiji od gostiju iz Splita. No, Hajduk se, očito, stabilizirao nakon prerane eliminacije iz Europe i u prvenstvu je ostvario četiri pobjede u pet dvoboja, pa je i naš centarfor naglasio kako će to biti zasigurno zanimljiva i neizvjesna borba za bodove.

POKLANJAMO ULAZNICE

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA!

Portal SiB.hr u suradnji s Nogometnim klubom Osijek poklanja 5x2 ulaznicu za večerašnji derbi. U komentar unutar članka upišite PRAVO IME I PREZIME osoba koje će ići na utakmicu.

Dobitnike ćemo proglasiti do 17 sati.

DOBITNICI: Snježana Karin, Anđelka Pavlić, Roman Mikulić, Dominik Andraković, Lorena Tadić, Milenko Tadić, Marta Vojnović, Valentina Bermanec, Ivica Grgić, Matej Grgić


Izdvojeno

Reci što misliš!