Sport / Nogomet

Gradski vrt od 20h

Dinamo favorit, ali Osijek traži osmu domaću pobjedu zaredom

Dinamo favorit, ali Osijek traži osmu domaću pobjedu zaredom
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek je ispao od CSKA iz europskih natjecanja pa se sad u potpunosti okreće prema domaćim izazovima.

Tako će danas od 20 sati odigrati prvi iz serije derbija i to protiv Dinama koji je još uvijek "živ" u Ligi prvaka, ali ima velik izazov već u utorak ispred sebe, budući je na Maksimiru odigrao tek 1:1 protiv prvaka Mađarske.

SIgurno će tako odmoriti dio igrača, ali s obzirom na širinu klupe te dosadašnje nastupe tzv. druge Dinamove ekipe, za očekivati je kvalitetnu utakmicu s njihove strane.

kohorta
mole građane za razumijevanje Policija snima utakmicu, ali i grad uoči derbija Osijeka i Dinama

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Htjeli mi to priznati ili ne, Dinamo je još uvijek favorit, no mi igramo kod kuće, pred našim navijačima. Pod novim trenerom ostvarili smo do sada sve domaće pobjede što nam daje dodatni optimizam, stoga moramo dati sve od sebe kako bi smo napravili pozitivan rezultat u koji vjerujemo", rekao je kapetan Osijeka, Mile Škorić koji sam za sebe kako još uvijek nije u top formi budući se nešto kasnije uključio u pripreme.

Treba reći kako Osijek ima problema s ozljedama pa tako u kadru sigurno neće biti Jugovića i Dugandžića dok su još uvijek upitni nastupi Pilja i Šorše koji su osjetili bolove na treningu u srijedu.

Izvjesno je kako neće nastupiti ni posljednje pojačanje Igor Silva koji još nije registriran za svoj novi klub.

„Kod Dinama je sve jasno, momčad ima izniman kadar, imaju širinu. Čak i ako dođe do promjene u sastavu potpuno je  svejedno istrči li primjerice Petković ili Gavranović. Neće nam biti lako, no na tragu utakmice koju smo protiv Dinama odigrali na proljeće i uz pomoć naših navijača možemo se nadati slavlju", rekao je Karlo Primorac, pomoćnik glavnog trenera uoči same utakmice.


Izdvojeno

Reci što misliš!