Sport / Nogomet

loša utakmica osječkih zamjena

Osijek odmarao igrače pa teško stradao u Gorici

Osijek odmarao igrače pa teško stradao u Gorici
Marko Prpic/PIXSELL

Neće biti zadovoljan trener Dino Skender utakmicom svojih igrača s klupe. Dobili su gotovo svi prigodu od prve minute, ali su odigrali loše i zasigurno se nisu nametnuli treneru za sljedeće utakmice.

Uigravao je Skender tijekom priprema upravo ovih 11 igrača za početne utakmice HNL-a dok se Osijek bori paralelno na dva fronta, onom europskom i onom hrvatskom, ali nažalost, pokazalo se kako ta B ekipa nema kvalitetu nositi se s ekipama poput Gorice.

Startali su Ivušić (Malenica koji je trebao braniti, požalio se na ozljedu op.a.), Guti, Lončar, Šimunec, Marin, Todoroski, Lopa, Kamenar, Mioč te u napadu Dugandžić i Špoljarić, ali smo od njih vidjeli jako malo. Logična je bila odluka trenera odmoriti igrače koji su u četvrtak odigrali protiv CSKA, a očekuje se kako će upravo istih prvih 11 startati i u uzvratu, ali se ne može opravdati potpuna nonšalantnost igrača koji se trebaju nametnuti i izboriti svoje mjesto u početnom sastavu. Djelomično, ali gotovo minimalno može ih opravdati tek vaterpolo teren kakav je bio u Gorici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gorica je od samog početka krenula agresivno prema naprijed pa su Miya, Lovrić i Ndiaye i ostali stvarali puno problema obrani Osijeka. Prvi put obrana je kapitulirala u završnici prvog kad se nakon asistencije Lovrića upravo potonji Ndiaye prošetao kroz obranu i zabio pokraj nemoćnog Ivušića.U drugom dijelu nastavilo se u istom tempu pa je prvo Miya u 53. minuti zabio na asistenciju Dvornekovića, a u 75. ponovo osovina Lovrić - Ndiaye i to je 3:0 za Goricu.

Osijek je do kraja uspio tek ublažiti poraz golom Marića koji je ušao u nastavku zajedno s Manceom i Kleinheislerom.

Premalo smo tako vidjeli od ove ekipe Osijeka i morati će bijelo-plavi pojačati svoj kadar ako žele gurati na dva fronta.

Već u četvrtak u Gradski vrt stiže CSKA, a ulaznice se mogu kupiti svakog dana u vremenu od 14 do 18 sati na stadionu Gradski vrt.


Izdvojeno

Reci što misliš!