Sport / Nogomet

poznate cijene i način kupnje

Ulaznice za CSKA u prodaji, prednost pretplatnicima

Ulaznice za CSKA u prodaji, prednost pretplatnicima

Osijek je u prvom susretu Europa lige minimalno poražen u Sofiji, ali se nada kako će u uzvratu biti precizniji i ipak proći u sljedeći krug. Očekuje se velik broj navijača u Gradskom vrtu, a za one s kupljenim godišnjim ulaznicama, cijena ulaznica je znatno niža.

"Cijenjene navijače NK Osijek izvješćujemo da počinje pretprodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige između Osijeka i CSKA. Za sada je riječ isključivo o pretplatnicima s aktualnom godišnjom ulaznicom za ovu sezonu koji će ponovno imati prioritet glede izbora svoga mjesta na tribini Gradskog vrta. Svi koji već imaju godišnju trebaju s njom te izrezanim voucherom 1 na kojem piše „2. pretkolo“ doći ovoga petka, 26. srpnja, na naš stadion u vremenu od 14 do 18 sati kako bi dobili popust, odnosno zamijenili voucher za pripadajuću ulaznicu pri kupovini iste. Isto možete učiniti i dan kasnije, u subotu, ali u vremenu od 10 do 14 sati, također na ulazu G6, ispod zapadne tribine", kažu u NK Osijeku.

Nepreciznost koštala Osijek CSKA jednim udarcem svladao Osijek

Ne zaboravite godišnju i voucher!

Oni koji ne uspiju doći u ova dva dana, mogu to učiniti od ponedjeljka, 29. srpnja, kao i svi ostali koje tek očekuje kupnja godišnjih ulaznica. Važno je ne čekati posljednji trenutak i shvatiti da godišnja pretplata, sama po sebi, nije i ulaznica za susret s CSKA-om, ako ne dođete i s njom i s izrezanim voucherom. Idućega tjedna, u  ponedjeljak, utorak i srijedu, radno vrijeme za kupovinu ulaznica će biti također od 14 do 18 sati, a na dan utakmice, u četvrtak, možete doći od 14 do 17 sati. Važno je napomenuti da će toga dana blagajna Istok biti otvorena od 14, a ona za tribinu Zapad od 15 sati, dok će se ulaznice za Sjever, na kojem su gostujući navijači, prodavati od 17,45 sati.

Sa 120 na samo 30 kuna!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na konkretnom primjeru ćemo vam još jednom predočiti prednosti i pogodnosti kupovine godišnjih ulaznica. Ako bi, recimo, netko kupio pojedinačnu kartu za Istok za nju bi u redovitoj prodaji izdvojio 120 kuna, ako je član Bijelo-plavog kluba ta bi cijena iznosila 60, a uz posjedovanje godišnje ulaznice spustila bi se za još 50 posto i iznosila samo 30 kuna! Vidljivo je kolika je ušteda, stoga ne čekajte dugo, nego što prije produžite svoju godišnju pretplatu i za ovu sezonu, odnosno postanite novi pretplatnici ako to dosad niste bili.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!