Sport / Nogomet

pao slaven belupo

MM duo zabio za pobjedu Osijeka na početku sezone

MM duo zabio za pobjedu Osijeka na početku sezone
Davor Javorović/Pixell

Mirko Marić i Antonio Mance zabili su svoje prve golove u novoj sezoni HNL-a, a Osijek je došao do pobjede 2:0 protiv Slaven Belupa.

Obrana Osijeka predvođena danas sjajnim Miletom Škorićem, danas nije dozvolila ozbiljniju prigodu Slaven Belupa i znatno je popravila dojam u odnosu na pripremu utakmicu protiv Slobode. Tome je doprinjeo i trener Skender koji je Gutia zamjenio mladim Boškom Šutalom koji je također danas beprijekorno odradio svoje zadatke u sredini osječke obrane.

Kontrolirao je Osijek susret od samog početka i strpljivo gradio svoje napade i čekao prave prigode koje je na kraju i iskoristio. Istih nije bilo puno, ali su strijelci Osijeka bili vrlo precizni kad su se našli oči u oči s golmanom gostiju pa su prva tri boda sjela na konto Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi gol na utakmici zabio je Antonio Mance koji je za 1,3 milijuna kuna stigao iz Nantesa i to u 43. minuti, a konačnih 2:0 postavio je najbolji stijelac Osijeka u prošloj sezoni, Mirko Marić i to u 86. minuti.

Samo minutu prije Slaven Belupo dobio je i crveni karton nakon što je Međimorec zaradio drugi žuti karton. 

Osijek je utakmicu odradio vrlo sigurno i bez stresa što je bilo iznimno bitno pred prvu utakmicu Europa lige koju igra već u četvrtak na Stadionu armije u Sofiji protiv CSKA. 


Izdvojeno

Reci što misliš!