Sport / Nogomet

marić dvostruki strijelac

Bijelo-plavi bolji od danskog prvaka

Bijelo-plavi bolji od danskog prvaka
fck.dk

Sjajan dan za Osječane upotpunjen je i drugom pobjedom protiv respektabilnog protivnika. Nakon što su svladali Zorju u rano poslijepodne, u kasnijem terminu svladali su i Kopenhagen...

Osijek je upisao i drugu pobjedu na oproštaju od austrijskog dijela priprema. Prvo je svladao Zorju s 4:1, a kasnije je svladao i Kopenhagen s 2:0.

Osječani su odigrali odličnu utakmicu protiv najbolje danske momčadi i u zadnjih 15 minuta s dva gola Mirka Marića stigli su do pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kopenhagen je prvi zaprijetio kada je u 16. minuti Jonas Wind došao u sjajnu poziciju, ali nije uspio nadmudriti Ivušića.

Osijek je prvi put ozbiljno zaprijetio nakon pola sata, Marić je asistirao Bočkaju koji puca s 13-14 metara, ali lopta odlazi pokraj gola.

Na poluvremenu pogodaka nije bilo, prijetili su i jedni i drugi, no mreža se nije tresla. Kopenhagen je prvi zaprijetio i u drugom dijelu kada je Sotiriou loptu iz blizine prebacio preko grede.

U 77. minuti Osijek dolazi do vodstva. Guti je odličnom dugačkom loptom proigrao Marića koji bježi čuvaru, dolazi pred vratara i šalje loptu u mrežu.

Samo dvije minute kasnije Marić podiže na 2:0. Još jednom je nadmudrio čuvara i pogodio za povećanje vodstva.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i ostalo je 2:0 za Osijek, lijep rezultat za osječku momčad.

Izvor: Sportnet


Izdvojeno

Reci što misliš!