Sport / Nogomet

plaćen više od milijun eura

Mance rekordan ulazni transfer Osijeka

Mance rekordan ulazni transfer Osijeka
NK Osijek

Cijene na nogometnom tržištu, za igrače koji mogu donijeti razliku na terenu, sve su više pa ne čudi da je i Osijek za svoje posljednje pojačanje morao odvojiti znatnu sumu novca kad su klubovi iz Hrvatske u pitanju.

Prema neslužbenim infomracijama Osijek je tako za Antonia Mancea, koji je prošle sezone igrao za Nantes, a sezonu prije u Trenčinu za koji je postigao 19 pogotaka u sezoni, platio nešto više od milijun eura.

Antonio Mance
Antonio mance novi igrač osijeka Zabio četiri gola Feyenoordu pa potpisao za Osijek

Očito je prema tome kako je NK Osijek ove sezone po prvi put odlučio znatnije uložiti u momčad jer su igrači koji su ranije dolazili svi plaćeni ipak znatno manje dok je ove sezone Osijek već platio i odštetu za Antu Majstorovića u transferu iz DInama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Istina, Domžale su mi bile kao nekakva odskočna daska jer sam se tamo dobro snašao i nekako ozbiljnije najavio svoje mogućnosti. Sve je još bolje i na višoj razini bilo u Trenčinu gdje sam zaista igrao svoj najbolji nogomet, pa ni učinak nije izostao. Sve je kulminiralo prošloga ljeta u kvalifikacijama Europske lige, tako da sam dobio poziv iz Nantesa i otišao u Francusku. Ulazio sam s klupe u prvenstvenim utakmicama, jednu u kupu zaigrao od početka i odmah bio među strijelcima. Baš kada sam bio na pragu zaigrati u početnoj jedanaestorici i u borbi za bodove - dogodila mi se ozljeda. Nisam tada imao sreće, no to je sve iza mene i Osijek mi predstavlja novo dokazivanje. I ovdje me čeka Europa, isto tako i vrlo zanimljive utakmice u HNL-u, tu je još i Kup Hrvatske, tako da je pred svima nama vrlo zahtjevna sezona", rekao je Mance po dolasku za klupsku Internet stranicu.

vedran jugović
nakon šest i pol godina Vedran Jugović se vratio u NK Osijek

Podsjetimo, igrači poput Mancea zasigurno će biti itekako potrebni s obzirom da Osijek u Europi igra protiv boljeg iz dvoboja CSKA Sofia i Titograda, a očekuje i velika borba za europska mjesta u sljedećej sezoni s obzirom da čak dva vode u Ligu prvaka.


Izdvojeno

Reci što misliš!