Sport / Košarka

svladali hermes analitiku

Vrijednosnice utrpale stotku i slavile u prvom kolu

Vrijednosnice utrpale stotku i slavile u prvom kolu

U prvom kolu HT Premier lige pred 250 gledatelja Vrijednosnice su zasluženo pobijedile ekipu Hermes Analitica 2 101:85

Prvu četvrtinu obje ekipe otvaraju nervozno i sa vidljivim nedostatkom pravog prvenstvenog natjecanja. Četvrtina je bila izjednačena do sedme minute kada domaćini preuzimaju vodstvo i zadržavaju ga do konačnih 25:20. U drugoj četvrtini Vrijednosnice nošene raspoloženim Dylanom Frye povećavaju prednost na 52:38. U trećoj četvrtini prvo domaćini odlaze na +18 (60:42), ali nakon toga gosti rade mini seriju i dolaze na početku četvrte četvrtine na 78:73. Nakon time outa trenera Domagoja Kujundžića Brokeri podižu razinu svoje igre i rutinski privode utakmicu kraju.

Utakmicu je obilježio maestralan nastup Amerikanca Dylana Fryea koji je završio sa 30 koševa, 8 asistencija i 4 skoka, a odlično su mu asistirali povratnik nakon duge pauze Pavao Paić sa 15 koševa i 5 skokova, Robert Kujundžić 17 koševa, 7 skokova, Antonio Jordano 19 koševa, 7 asistencija, Đorđe Topolović 11 koševa 5 skokova i Arijan Lakić sa 7 koševa, 3 skoka, 5 asistencija i 3 ukradene lopte. U protivničkoj ekipi najbolje se pokazao Ante Krapić sa 29 koševa i 10 skokova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislim da smo igrali jednu jako dobru utakmicu protiv iskusne ekipe koja godinama igra zajedno i koja je pojačana za ovu sezonu sa tri nova igrača, oni kažnjavaju svaku grešku u obrani. Mi smo igrali brzo i nametnuli smo svoj ritam što ovoj ekipi nije odgovaralo", rekao je trener Domagoj Kujundžić.


Izdvojeno

Reci što misliš!