Sport / Košarka

MLADE NADE OSJEČKE KOŠARKE

Mladi igrači Vrijednosnica bez poraza na Sportskim igrama mladih

Mladi igrači Vrijednosnica bez poraza na Sportskim igrama mladih

"Krvopijice" su trećim uzastopnim naslovom potvrdili da u Hrvatskoj nema bolje ekipe u njihovom godištu

U Splitu je jučer odigrano košarkaško 3X3 natjecanje ekipa koje su se plasirale na završnicu najboljih u Hrvatskoj za 2005. i 2007. godište u sklopu projekta Sportske igre mladih.

Grad Osijek predstavljale su ekipe KK Vrijednosnica Osijek, koje su pobijedile u kvalifikacijskim natjecanjima u Slavoniji i Baranji. U 2005. godištu ekipa ''Krvopijice'' igrala je u sastavu: Gabrijel Flanjak, Tin Grujić, Luka Ćurak i Luka Varga, dok su za 2007. godište u ekipi ''Killer Squad'' igrali: Luka Šipka, Luka Rejo, Gabrijel Jelečević i Filip Ivoš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobjedama nad svim protivnicima u 2005. godištu ekipa ''Krvopijice'' je došla do finala turnira, gdje je pobijedila ekipu Dubrovnika i po treći puta osvojila prvo mjesto na ovom natjecanju. Trećim uzastopnim naslovom su potvrdili da u Hrvatskoj nema bolje ekipe u njihovom godištu. Ekipa ''Killer Squad'' je također sa svim pobjedama došla do finala u 2007. godištu, gdje je poražena od ekipe Čakovca, te je osvojila 2 mjesto.

Obje naše ekipe zasluženo su igrale u finalnim utakmicama što je pokazatelj dobrog rada talentiranih dječaka i njihovih trenera u Vrijednosnicama Osijek.

Ekipa ''Krvopijice'' se sa osvajanjem turnira u Splitu kvalificirala na međunarodni finalni turnir Sportskih igara mladih gdje će predstavljati Hrvatsku i svoj grad.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!