Sport / Košarka

Jerko Leko najkorisniji igrač

Predkadeti Vrijednosnica Osijek osvojili međunarodni turnir u Novom Sadu

Predkadeti Vrijednosnica Osijek osvojili međunarodni turnir u Novom Sadu

Dana 22. lipnja (subota) održan je košarkaški turnir u Novom Sadu za predkadete na kojem su KK ’’Vrijednosnice Osijek’’ osvojile prvo mjesto.

Turnir je bio međunarodnog karaktera, gdje su osim KK Vrijednosnica Osijek (Hrvatska) nastupale i ekipe iz BiH (KK Promo iz Donjeg Vakufa), te dvije ekipe iz Srbije (KK Spartak iz Subotica i domaćin KK Defense iz Novog Sada).

Mladi Brokeri (godište 2004. i 2005.) su svoju prvu utakmicu odigrali protiv ekipe KK Subotica koja je od svih prisutnih proglašena finalom prije finala. Mladi su Osječani u vrlo kvalitetnoj i neizvjesnoj utakmici u završnici bili malo sretniji i spretniji te su slavili rezultatom 66-63.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U finaloj utakmici protivnik je bila ekipa KK Promo iz Novog Vakufa (novi premijerligaš u BiH prvenstvu) gdje su pretkadeti Vrijednosnica Osijek bili znatno bolji te su slavili rezultatom 71-49.

Igrač Vrijednosnica Osijek Jerko Leko proglašen je za najkorisnijeg igrača turnira. Mladi Osječani nastupili su u sastavu: kapetan Mikolčević, Kurtović, Kralik, Weber, Leko, Mudri, Balatinac, Grujić, Bukvić-Buljubašić, Tomić i Čurak, a treneri su bili Andrić i Barišić.

Za pohvalit je svakako i odlična organizacija domaćina turnira KK Defense iz Novog Sada.


Izdvojeno

Reci što misliš!