Sport / Košarka

KK Vrijednosnice Os Darda - KK Borik 89:73

KK Vrijednosnice Os Darda - KK Borik 89:73

  Normal 0 21 Uvjerljiva je bila pobjeda domaćih žutih koji su pokazali uspon forme i napredak u igri, a sve to je konačno nagrađeno i rezultatom.

Darđani su na startu prvenstva poraženi od Zadrana i zato su imali motiv više uzvratiti zelenima pobjedom i tako pokazati kako nisu lošija momčad.

Utakmica je bila izjednačena i zanimljiva od samog početka, a gostujući zeleni ipak su nešto bolje počeli pa su i prvu četrvtinu dobili s 3 poena razlike. No, u nastavku utakmice žuti se vraćaju. Do odmora je još bilo izjednačeno, na poluvremenu je Borik imao koš prednosti, a onda je uslijedio nastavak, 20 minuta potpune dominacije Darđana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sjajno su igrači trenera Dejana Srzića odradili treću četvrtinu posebice Baković i Ridl, koji su se istakli i šutevima s vanjskih pozicija. Posebna pohvala ponovno ide kapetanu Ridlu, koji je tjekom tjedna bio bolestan, no stisnuo je zube i kapetanski odradio posao, postigao 23 koša, Baković je bio najbolji strijelac s 26, a vrijedi im priključiti i Krolu s 18 ubačaja. 12 razlike u 3. kvoteru žuti su još potvrdili u zadnjoj četvrtini i prednost još povećali na konačnih 16 koševa viška.

Momčad je kolektivno dobro odigrala i sudeći po prikazanom 2011. godina mogla bi biti puno uspješnija za baranjski klub, koji bi uskoro mogao i pobjeći s posljednje pozicije na ljestvici. Već u sljedećem 11. kolu Darđani su opet domaćini i to vodećem sastavu Splita u subotu u Dardi.

{youtube}HrIoqhWb4Ys{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!