Sport / Košarka

VIDEO: Dardi fali centimetara

VIDEO: Dardi fali centimetara

Košarkaši Vrijednosnice Os Darda počeli su s pripremama za novu sezonu. Dosta je još nepoznanica oko igračkog kadra, no ciljevi baranjskog prvoligaša bit će jasni. Igrati bolje nego u prošloj sezoni i pokušat ponovno izboriti Ligu za prvaka.

Pripreme za novu košarkašku sezonu počele su nešto ranije nego što je to uobičajeno, jer će i prvenstvo A1 lige od jeseni početi dosta ranije, već 8.listopada.
Košarkaši iz Darde stoga odmah su krenuli u rad, kako treninzima u uigravanje momčadi tako i čelništvo u rješavanju kadrovske križaljke.

Fali centimetara, to znači nedostaje im igrač na centarskoj poziciji, jer iz kluba su otišli Krolo i Milošević.
Stoga intezivno se traži visoki centar, kao i igrač šuter, jer je redove žutih napustio i Baković.
Što se novih igrača tiče, došli su playmaker Rudolf Jugo iz Kvarnera, te šuter Ivan Milenković iz Čelika, a pred dogovorom suradnje Baranjci su i s mladim Lukom Pandurićem iz Svjetslosti Brod.

No, čelnici kluba dogovaraju dolaske pojačanja i sigurno će do početk aprvenstva biti još novih imena.
U svakom slučaju ambicije Darđana ostat će iste, plasman u Ligu za prvaka.
Trener Senad Muminović sada će imati više vremena upoznati ekipu jer će napraviti prve pripreme snjima, a neće više biti ni opterećenja oko borbe za ostanak, pa će mu rad biti lakši, vjeruje Renato Martinko.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletne pripreme košarkaši VR OS Darde odradit će u Dardi i Osijeku, no odigrat će i dosta jakih provjera.
Domaćini najavljuju tradicionalni turnir VR OS Darda koji će se u dvorani u dardi odigrati 3. i 4. rujna a uz domaće igrače sudjelovat će i košarkaši rumunjskog Temišvara, mađarskog Albakoma i Novog sada iz Vojvodine.

VIDEO:



TEKST I VIDEO: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!