Sport / Košarka

Darda u pohodu na Ligu za prvaka

Darda u pohodu na Ligu za prvaka

Košarkaši Vrijednosnice Os Darda nakon pobjede u Dubrovniku vratili su se u igru za plasman u gornji dom ljestvice i play off.

No, da bi ostvarili taj cilj trebaju nastaviti seriju pobjeda. Danas im u goste stiže sastav Kvarnera.

U pobjedama protiv Splita i Dubrovnika Darđani su pokazali uspon forme, ali i kvalitet s kojim bi se mogli plasirati među 5 najboljih sastava u ligi koji bi u završnici prvenstva igrali Ligu za prvaka. No, naravno trebat će nastavit igrat u istom ritmu, a to će biti najveći ispit za momčad trenera Senada Muminovića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Budimir je ponajbolji igrač Baranjskog kluba i istinsko pojačanje, no pravu formu i još bolje partije tek očekuje. Sutra u Dardu stiže Kvarner, sastav kojeg bi darđani morali pobjediti i zbog kvalitete ali i spomenutih ambicija, jer svaki sljedeći kiks na domaćem parketu značit će i oproštaj od lige za prvaka.

No, treba iči korak po korak, prvo treba danas svladati Riječane a onda krenuti u Zadar po trijumf koji bi Brokerima otvorio vrata Play offa.

Utakmica Vr Os Darda Kvarner igra se danas u 19 sati, a domaćini očekuju sve ljubitelje košarke da ispune tribine i pruže neophodnu podršku žutima.

 

Tekst i video: STV

  


Izdvojeno

Reci što misliš!