Sport / Košarka

VIDEO: Brođanima memorijal Dražen Pešić

VIDEO: Brođanima memorijal Dražen Pešić

Košarkaši Osječkog Sokola pripremaju se za početak prvoligaše sezone. Bit će to povratnička sezona u prvoj ligi za osječki klub nakon 5 godina, koji pak još uvijek uigrava sastav za najzahtjevnije zadatke. Osječani su bili domaćini tradicionalnog Memorijala posvećenog treneru Draženu Pešiću.
f5d96d8f5d2cb5ad99559922a0e926bd.jpg
Tradicionalni Memorijal Dražen Pešić Drlja koji se odigrao u dvorani Gradski vrt došao je kao odlična priprema košarkašima Osječkog Sokola. Osječani su imali kvalitetne protivnike sastave mađarskog drugoligaša Kečkemeta, Brodskog prvoligaša Đuro Đaković i Bih prvoligaša Slobodu iz Tuzle. No, osječkoj publici predstavili su se i novi igrači koji bi trebali biti pojačanja poput amerikanca Pricea, te centra Petra Madunića. Naravno oni nisu ni približno još u pravoj formi.
Kvaliteta Osječana dakle još nije posve poznata, i sastav se uigrava a i prezentacija koju su bijeli pokazali na Memorijalu Pešića nije ono najbolje što mogu jer je momčad vidno umorna od napornih treninga ističe Helbich. Vjerojatno Osječani do početka prvenstva neće dovoditi još igrača iako je sve otvoreno.

3. po redu Memorijal Dražena Pešića osvojila je momčad Đure Đaković iz Broda koja je pobjedila Osječki Sokol u finalu rezultatom 87:72. Osječani su prije toga slavili uvjerljivo protiv mađarskog drugoligaša Kecskeméta sa 92:72.
3.mjesto pripalo je ekipi Kecskeméta koja je bila bolja od Slobode iz Tuzle. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Krunoslav Rimac iz Slavonskog Broda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO:

TEKST I VIDEO: www.stv.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!