Sport / Košarka

VIDEO: KK Darda-KK Dubrovnik 84:64

VIDEO: KK Darda-KK Dubrovnik 84:64


Darđani su bili bolji od Dubrovniak rezultatom 84:64.Od prve minute susreta domaća momčad u žutoj opremi bila je bolja i pokazala odlučnost u želji da ostvari i drugi prvenstveni trijumf.Darđani su vodili protiv crvenih, iako su se gosti vraćali i prijetili nisu ozbiljnije uspjeli ugroziti vodstvo Komaraca.

Sve 4 četvrtine igrači trenera Senada Muminovića držali su pod kontrolom i sasvim zasluženo došli do 2. pobjede koja ih je podgila na 5.mjesto na ljestvici. Dubrovčani su ostali na omjeru 1-4 i uz Osječki Sokol drže posljednja 2 mjesta u ligi. Za Darđane pak sve bolja izdanja pokazuju igrači koji su u prijelaznom roku došli kao pojačanja pa su se pokazali i Tešija, Drča, Glavinić a ponajviše Mirza Hrnčić koji je bio najbolji strijelac susreta s 23 postignuta poena i 6 uspješnih skokova. Mato Perajica ubacio je 18 koševa.Kod Dubrovnika najbolji Perić 15 ubačaja.

U sljedećem 6. kolu A1 lige Darđani su opet domaćini i to u slavonskom derbiju.U goste Brokerima dolazi sastav Đure Đakovića iz Slavonskog Broda.Bit će to prigoda za još jednu zanimljivu utakmicu i nastavak uspješne serije igara Baranjaca na domaćem terenu.
Osječki sokol poražen je u Zaboku 84:68. Tablica


Izdvojeno

Reci što misliš!