Sport / Košarka

Essekeru ekipna bronca na trofeju Beograda

Essekeru ekipna bronca na trofeju Beograda

U Beogradu je održano natjecanje pod nazivom Trofej Beograda na kojem je nastupilo proko tisuću natjecatelja iz 14 država. Ovo je ujedno bio i jedan od bodovnih turnira za sve selekcije u katama za ulazak u reprezentacijuHrvatske i nastup na Prvenstvu Europe za kadete, juniore i U21 u Bugarskoj u veljači iduće godine.


Nastupili su i naši kandidati za reprezentaciju te ostvarili slijedeće rezultate.
Prvo je Kata tim juniorki u sastavu Anja Ćuk, Barbara Kokić i Marija Kapukar u konkurenciji od šest timova osvojio 3. mjesto čime smo izuzetno zadovoljni s obzirom na tromjesečni oporavak jedne članice ekipe. U narednom periodu svavko očekujemo značajno dizanje forme koja će se očitovati još boljim plasmanima.

U pojedinačnoj konkurenciji su nastupili Barbara Kokić koja je u konkurenciji 28 kadetkinja ostvarila dvije pobjedi i izgubila u četvrt finalu ali je nažalost ostala bez repasaža i mogućnosti borbe za treće mjesto. U istoj konkurenciji je Zoe Stober ostvarija tri pobjede nakon čega je poražena od kasnije finalistice koja ju je povukla u repasž. U repasažnim borbama je Zoe ostvarila još jednu pobjedu i izgubila meč za treće mjesto.

Juniori Anja Ćuk i Leon Ifko također nisu imali sreće da nakon poraza u trećem krugu dobiju priliku za popravak plasmana.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!