Sport / Košarka

Uvjerljiva pobjeda Cibone nad osječkim košarkašima

Uvjerljiva pobjeda Cibone nad osječkim košarkašima

Košarkaški KK Vrijednosnica Osijek sinoć su u dvoranu Gradski vrt u sklopu 18. kola HT Premijer lige ugostili košarkaše KK Cibone i izgubili rezultatom 78:108 (27:33, 15:32, 14:21, 22:22).

Košarkaši Cibone s lakoćom su došli do nove pobjede u Gradskom vrtu. Sve je već bilo gotovo u prvih 20 minuta nakon čega su mirno održavali prednost do samoga kraja. Vrijednosnice bez ozlijeđenog Abua i sa zaliječenim Gospićem ravnopravno su se nosile samo u prvoj četvrtini (27:33) gdje je raspoloženi Darling ubacio 11 poena te je večerašnjom izvedbom na parketu pokazao sav svoj potencijal i držao priključak za gostima.

vrijednosnice cibona 1

Početkom druge četvrtine Cibona pravi mini seriju od 10:0 i odlazi na prednost od 15 poena koju do poluvremena povećava na plus 23. Dobar ritam gosti drže i u nastavku i ne dozvoljavaju Brokerima da se približe te mirno i rutinski privode utakmicu kraju, a igračima trenera Domagoja Kujundžića ostaje tražiti bodove u utakmicama koje dolaze.

vrijednosnice cibona 1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imamo puno problema s Malikovim slomljenim palcem, Gospićem koji trenira i ne trenira zbog upaljenih tetiva i stopala. Praktički smo bez dva stožerna igrača i nemamo rotaciju da se nosimo s protivnikom kao što je Cibona. Ne mogu momcima ništa zamjeriti, jedino smo neke tranzicije morali zaustavljati puno prije, rekao je Domagoj Kujundžić, trener KK Vrijednosnica Osijek.

vrijednosnice cibona 1

KK Vrijednosnice Osijek: Jelavić, Ihring 11, Mandić 5, Boras 3, Bačić 0, Kordić, Perić 2, Abu, Šango 13, Darling 21, Vrkić 4, Gospić 19.

KK Cibona: Bilinovac 7, Ljubičić M. 8, Rogić, Marić 9, Bundović 15, Gilbert 10, Novačić 13, Prkačin 23, Rozić, Ljubičić K. 12, Pilepić 11, Markota.

Tekst: KK Vrijednosnice
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!