SiB Plus / Zdrav život

Udruga „Balans“: besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´ 13.09.2011.

Udruga „Balans“: besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´ 13.09.2011.

balans495

Anemija je stanje u kojem u krvi nema dovoljan broj eritrocita odnosno crvenih krvnih zrnaca, odnosno to je smanjenje broja hemoglobina koje eritrociti nose. Hemoglobin prenosi kisik u sve stanice gdje krv prolazi. Uzroci anemije mogu biti razni, ali sve češće je uzrokuju loše prehrambene navike. Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja Balans" Osijek, organizira još jedan u nizu besplatnih seminara, a na kojemu će biti riječ o anemiji (slabokrvnosti), te o specifičnosti prehrane. Postoji više vrsta anemije, te ju je vrlo važno prepoznati na vrijeme kako ne bi došlo do ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima će više biti riječi na predavanju.

anemija495

Na seminaru će polaznici imati priliku odrediti sastav tjelesne mase, te tumačenja dobivenih rezultata. Seminar će se održati 13.09.2011. sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Tera Tehnopolis d.o.o., Trg Lj. Gaja 6. Osijek. Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097 7808 945 ili na mail Udruge zbog ograničenosti prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odnedavno, Slavonci se mogu obratiti u individualno nutricionističko savjetovalište udruge „Balans" (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr. Hečimović) gdje mogu doći s konkretnim pitanjima za nutricionista. U ponudi su savjetovanje, analiza tjelesne mase, te izrada individualnih planova prehrane bilo da ste sportaš, trudnica, bolujete od raznih patofizioloških oboljenja (alergije, metabolički poremećaji, kardiovaskularna oboljenja, operativni zahvati...) ili samo želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.

prehrana495

[blockquote]Radno vrijeme:
parnim datumima od 14:00 do 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.[/blockquote]
FOTO: ljepota.ba, zdravlje-prehrana.com


Izdvojeno

Reci što misliš!