SiB Plus / Zdrav život

Udruga „Balans“: besplatan seminar na temu ´Krvni tlak´ 27.09.2011.

Udruga „Balans“: besplatan seminar na temu ´Krvni tlak´ 27.09.2011.

Imate li problema s povišenim ili pak niskim krvnim tlakom? Ne znate koje namirnice odabrati kako si ne bi pogoršali stanje? Imamo riješenje za Vas!

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, organizira još jedan u nizu besplatnih seminara, a  na kojemu će biti riječ o krvnom tlaku (hipertenzija i hipotenzija), te o specifičnosti prehrane. Jeste li ikada čuli za „fenomen bijele kute“? Dođite i naučite nešto korisno za sebe.

Na seminaru će polaznici imati priliku odrediti sastav tjelesne mase, te tumačenja dobivenih rezultata. Seminar  će se održati 27.09.2011. sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Tera Tehnopolis d.o.o., Trg Lj. Gaja 6. Osijek. Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097 7808 945 ili na mail Udruge [email protected] zbog ograničenosti prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odnedavno, Slavonci se mogu obratiti u individualno nutricionističko savjetovalište udruge „Balans“ (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr. Hečimović) gdje mogu doći s konkretnim pitanjima za nutricionista. U ponudi su savjetovanje, analiza tjelesne mase, te izrada individualnih planova prehrane bilo da ste sportaš, trudnica, bolujete od raznih patofizioloških oboljenja (alergije, metabolički poremećaji, kardiovaskularna oboljenja, operativni zahvati…) ili samo želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.

Radno vrijeme: parnim datumima od 14:00 do 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.

Foto: kardioteka.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!