SiB Plus / Zdrav život

Besplatan seminar na temu ´Prehrana: kolesterol i trigliceridi u krvi´

Besplatan seminar na temu ´Prehrana: kolesterol i trigliceridi u krvi´

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja Balans" Osijek, organizira još jedan u nizu besplatnih seminara, a na kojemu će biti riječ o masnoćama u krvi, te o specifičnosti prehrane. Dođite i naučite nešto korisno za sebe.

Na seminaru će polaznici imati priliku odrediti sastav tjelesne mase, te tumačenja dobivenih rezultata. Seminar će se održati 11.10.2011. sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Tera Tehnopolis d.o.o., Trg Lj. Gaja 6. Osijek. Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097 7808 945 ili 091 5034 268, ili na mail Udruge zbog ograničenosti prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odnedavno, Slavonci se mogu obratiti u individualno nutricionističko savjetovalište udruge „Balans" (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr. Hečimović) gdje mogu doći s konkretnim pitanjima za nutricionista. U ponudi su savjetovanje, analiza tjelesne mase, te izrada individualnih planova prehrane bilo da ste sportaš, trudnica, bolujete od raznih patofizioloških oboljenja (alergije, metabolički poremećaji, kardiovaskularna oboljenja, operativni zahvati...) ili samo želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.

Radno vrijeme: parnim datumima od 14:00 do 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.

POGLEDAJTE: Udruga „Balans": besplatan seminar na temu ´Anemija (slabokrvnost)´ 13.09.2011.   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!