SiB Plus / Zdrav život

SiB vam donosi jednostavan lijek protiv gripe

SiB vam donosi jednostavan lijek protiv gripe

Jeste li čuli za recept mr. Jasminke Papić o postupku pripreme mednog pripravka za ubijanje virusa gripe?

Jeste li čuli za recept mr. Jasminke Papić o postupku pripreme mednog pripravka za ubijanje virusa gripe?

Damir ni sam ne zna koliko je i kojim sve prilikama preporučao taj recept, no unatoč tomu gotovo uvijek kada pita kolege što učiniti kada dobiju gripu ne mogu se sjetiti provjerenog pčelarskog recepta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Možda i stoga što je toliko jednostavan i svima pristupačan?

Postojeći antivirusni lijekovi Tamilflu (oseltamivir) i Relenza (zanamivir) koje se daje u slučaju oboljenja  mogu pomoći u ozdravljenju i smanjivanju simptoma gripe. No, ne preporuča se uzimati te lijekove dok opasnost od zaraze nije stvarna i velika! Druga stvar je s medom. Njega se može uzimati uvijek i u svako vrijeme.

A kako ga uzimati kada smo već oboljeli od gripe?

Tada je potrebno uzimati PROKUHANI MED na način da se u 1 litru hladne vode stavi 3-4 jušne žlice meda i kada otopina zakipi nastavi se kuhati još 3 minute. U još vruću otopinu može se staviti i vrećica dvije zelenog čaja za poboljšanje ukusa, a ta kombinacija sinergijski još uspješnije djeluje u suzbijanju virusa.

Dnevno treba uzeti do dvije litre ovog pripravka i stvarno bi bilo veliko čudo da "svoje" viruse ovim načinom ne savladate u dva dana.

Jednostavan i efikasan recept koji preporučamo svim čitateljima a apeliramo i na vas da ga proširite i olakšate borbu s gripom.

[blockquote]Prokuhani med:

- u 1l vode staviti 3-4 jušne žlice meda
- nakon što otopina zakipi nastaviti kuhati još 3 minute
- dnevno uzeti do 2l ovog pripravka[/blockquote]

Tekst: Damir Rogulja / SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!