SiB Plus / Zdrav život

Pivo od kojeg ženama rastu grudi

Pivo od kojeg ženama rastu grudi

Samo jedna krigla ovog piva dovodi do povećanja obima grudi za dva broja, a ova metoda efikasnija je od kirurške intervencije.

Iako je proizvođač piva marke Boza rekao da prvobitna ideja nije bila navesti na pomisao da je riječ o čudotvornom napitku za rast grudi kod žena, slučajevi koji su uslijedili to su pokazali, piše austrijski dnevnik Austrian times.

Pivo je sve više popularno zbog ove karakteristike, ono je jeftino, i kako navode potrošači, može povećati grudi za dva „broja".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovu vijest posljednjih dana prenose mediji diljem svijeta, ponovno dovodeći na tapetu ovu temu, koja je odavno prešla u legendu, narodnu predaju, pop kulturu, stereotipiju i pučko mudroslovlje, pa se onda na nju zaboravi, pa opet negdje izroni. Ovoga puta izronila je u - Bugarskoj.

Zbog pšeničnog piva Boza Bugarska je postala meka brojnih turista, a novine prenose izjavu Rumunja Constantina Barbua, koji je skočio kod susjeda da kupi gajbu čudotvornog piva za svoju ženu, rekavši - neka proba, ništa nas ne košta.

Pokaže li se stvarno da se skupa operacija povećanja grudi može jednostavno nadomjestiti konzumacijom jeftinog (i ukusnog) piva, Bugari će se svakako obogatiti, a onda svaki dan možemo očekivati da netko provali kako od piva muškarcima raste - znate već što. A to onda ne treba posebno naglašavati što znači.


Izvor: pivnica.net

Foto: Thinkstock


Izdvojeno

Reci što misliš!