SiB Plus / Zdrav život

Limun dijeta ili mastercleanse - dođi do Hollywoodskog izgleda

Limun dijeta ili mastercleanse - dođi do Hollywoodskog izgleda

U trgovini bio&bio u Avenue Mallu Osijek možete pronaći proizvode za limun dijetu ili mastercleanse. Bio&bio je za studeni priremio Javorov sirup i kajenski papar uz 20% nižu cijenu.

Bioibio studeni 2012
Limun dijeta ili mastercleanse, je popularna dijeta i način čišćenja organizma među tisućama ljudi u svijetu, a popularnost je stekla korištenjem od strane Hollywoodskih zvijezda i fascinantnim rezultatima u regulaciji tjelesne težine. Ova popularna dijeta uključuje javorov sirup i kajenski papar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

JAVOROV SIRUP
Javorovo drvo je u Kanadi poznato po ukusnom i hranjivom soku. Za jednu litru sirupa potrebno je 40 litara soka iz stabla javora.
Vrlo je hranljiv, čak hranjiviji i od meda: 100 g sirupa u sebi sadrži 64% ugljikohidrata, 0,4% masti, 0,1% bjelančevina, 0,6% minerala, a kalorijska vrijednost je 275 kcal.
Javorov sirup uzima se tijekom posta zbog toga što daje organizmu sve neophodne nutrijente i energiju tijekom gladovanja.
Javorov sirup kod nas je postao popularan i zbog preporuka koje stižu putem Internet portala, a pozivaju se na Dr.Simoncinija, talijanskog onkologa, koji preporučuje korištenje sode bikarbone i javorovog sirupa kao alternativne terapije za pomoć oboljelima od karcinoma.

CHILLI PRAH / KAJENSKI PAPAR
Ubraja se među najzdravije namirnice svijeta. Čili, kajenski papar i feferoni su ljute papričice iz porodice Capsicum. Popularne su zahvaljujući svojem ljutom okusu koji je neizostavan dio mnogih jela i umaka. Svoj ljuti okus papričice duguju posebnom sastojku koji se zove kapsaicin.
Kapsaicin papričicama daje ne samo ljutinu, nego i posebna ljekovita svojstva zbog kojih ih možemo svrstati među najzdravije namirnice svijeta.
Kajenski papar:

1. Djeluje antiupalno
2. Pomaže u ublažavanju boli
3. Potiče zdravlje kardiovaskularnog sustava
4. Poboljšava probavu
5. Potiće imunitet
6. Pomaže u prevenciji rak prostate
7. Potiče mršavljenje
8. Pomaže prevenciji čira na želucu
9. Pomaže kod dijabetesa tipa 2


Izdvojeno

Reci što misliš!