SiB Plus / Zdrav život

Osvojite Ružin poljubac za Valentinovo

Osvojite Ružin poljubac za Valentinovo

Iako nas do Valentinova dijeli više od dva tjedna, odlučili smo ovu kolumnu posvetiti tom prekrasnom prazniku ljubavi jer ekipa iz Kuće zelenog čaja vjeruje kako za ljubav nikada nije prerano (a bome ni prekasno).

kzc sijecanj495

Sigurni smo kako većina muške populacije do čitanja ove kolumne uopće nije ni pomislila na Valentinovo, a još je manje promislila o savršenom poklonu za svoju bolju polovicu. Dečki, priznajte kako vam se upravo pojavila lagana nervozica u stomaku, jel tako? Ma da vas utješimo, niste jedini koji se tako osjećaju jer i cure imaju identičan problem, samo što one o njegovom rješavanju započnu razmišljati malo ranije .

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Znamo kako će se u veljači kao mjesecu ljubavi u glavama svih zaljubljenih osoba pojaviti uobičajena pitanja poput „Što da mu/joj kupim za Valentinovo?", „Hoće li mu/joj se svidjeti moj izbor?", „Kako u ovo recesijsko vrijeme odabrati lijep poklon a da je od srca?", pa smo upravo zbog toga svim dečkima i curama (a posebno dečkima) odlučili olakšati nadolazeće valentinovsko razdoblje i sve što ono nosi sa sobom.

Za Vas smo pripremili nekoliko ideja kako za razumne novce razveseliti svoju curu, dečka, muža ili ženu i to poklonima iz Kuće zelenog čaja u obliku Ljubavnih paketića i Poklona bonova, pa krenimo redom:

1. LJUBAVNI PAKETIĆ – ako poklonom svojoj dragoj/dragom želite pokazati kako ste o njegovom izboru razmišljali danima, te ste sate i sate proveli u shoppingu zbog nje/njega, čajni Ljubavni paketići savršeno su rješenje za Vas! Recept je jednostavan - izaberite neki od navedenih čajeva i/ili pribora za čaj, stavite crvenu mašnu na njega te ga uručite dragoj osobi sa ogromnim, neodoljivim osmijehom 

ZA NJU preporučujemo:

Women's tea (biljni čaj)
Napitak koji pruža unutarnji mir i duhovni balans kod žena, ublažava i smanjuje promjene uslijed hormonalnog poremećaja i predmenstrualnih bolova. Sadrži cimet, klinčić, rooibos, cerdamon, cvjetove kamilice, crni papar, komadiće jabuke, narančinu koru, komorač, malinu i plod borovnice.

Čarobni čaj keltske svećenice (crni čaj)
Kao što mu i ime kaže, ovaj čaroban čaj prekrasna je mješavina crnog i zelenog čaja, cvjetova ruže i imele koja u njegovom sastavu zauzima značajnu ulogu zbog mogućnosti ublažavanja hipertonije, drhtavice, glavobolje i ubrzanog rada srca. Vrlo je omiljen kod ženskog dijela naših kupaca!

Berry Witch (oolong čaj)
Jedan od najprodavanijih čajeva u Kući zelenog čaja koji sadrži polu fermentirani zeleni čaj, bazgu, crni i crveni ribizl, malinu i komadiće jagode. Pomaže u produljenju životnog vijeka, a osim toga poboljšava vitalnost, smanjuje krvni tlak, olakšava psihički i fizički stres te jača zube. Smatra se „aromatičnim ubojicom masnoća" što ga čini jednim od najtraženijih čajeva kod nas.

kzc sijecanj495 1

ZA NJEGA preporučujemo:

Men's tea (biljni čaj)
Ovaj biljni čaj pomoći će u obnavljanju i uravnoteženju sustava koji je kod većine muškaraca narušen nizom dnevnih zadataka koji iziskuju velik mentalni i fizički angažman. Pojačava moždanu aktivnost, jača imunitet, podiže libido, potiče mentalnu i fizičku snagu, ublažava stres, umanjuje probavne smetnje i probleme sa cirkulacijom.

Irish whiskey (crni čaj)
Neodoljiv crni čaj primamljiv za sve ljubitelje slatkasto-kremastih čajeva u sebi sadrži kineski crni čaj, Assam i kakao. Vrlo je popularan za razbuđivanje organizma jer sadrži kofein. Odlično se slaže s viskijem ili konjakom pa mu niti jedan macho muškarac neće odoljeti.

Eye of the Tiger (zeleni čaj)
Ovo je moćan zeleni aromatizirani čaj, harmoničnog okusa i mirisa nastao kao inspiracija filmske uspješnice Rocky i legendarnog hita banda Survivor. U sebi sadrži zeleni čaj Se Chun, ružine pupoljke, cvjetove različka, malinu, verbenu i komadiće jagode.

UNISEX preporuke:

Ružin poljubac (zeleni čaj)
Prekrasan čaj koji u svom sastavu sadrži zeleni kineski čaj Ming Mee, Wu Lu, Gunpowder, ružina latice i pupoljke te komadiće jagode. Ovaj ljekoviti napitak idealno je sredstvo za jačanje imunološkog sustava.

Chinese Lover's Dream (zeleni čaj)
Ovaj čaj sadrži nekoliko izuzetno cijenjenih kineskih vrsta čajeva (Sencha, Pao Chung, Pou Chong, Xia Zhai Bi Feng), cvjetove kaktusa i latice ruže. Njegovi sastojci daju mu posebnu, očaravajuću notu dalekog istoka, koja će ljubitelje čaja zavesti već nakon prve ispijene šalice.

Friends Forever (bijeli čaj)
Bijeli čaj Mao Feng osnovica je čaja Friends Forever, čiji prirodan okus u sebi nosi mirisne tonove ruže i jasmina. Također sadrži crveni ribiz, komadiće kandiranog ananasa, papaje, manga i jagode. Zbog svog sastava predstavlja neodoljiv užitak za sve ljubitelje čaja.

Nešto od pribora: Keramička šalica „Kuća zelenog čaja Osijek", drvena kutija s priborom „Tea Secrets" za istinske ljubitelje i poznavatelje čaja, keramička šalica sa filterom „Tea style".

2. POKLON BON – ako niste sigurni koji su najdraži čajevi vašeg partnera predlažemo da u tom slučaju odaberete Poklon bon (minimalan iznos poklon bona u KZČ iznosi 50 kn) kojeg možete darovati zajedno s bočicom prirodnog meda ili šalicom za čaj.

Eto dečki i cure, cool ideje za Valentinovo su tu, na vama je samo zaputiti se do Portanove u Kuću zelenog čaja i odabrati nešto za najdražu osobu u vašem životu... i ne zaboravite kako Valentinovo treba biti svaki dan, a ne samo četrnaestog dana u veljači 

Sretno Valentinovo svima koliko Vas ima!!!!!!!!!!!

I ovaj put, nagrađujemo 2 najsretnija čitatelja kolumne sa 2x25 g zelenog čaja Ružin poljubac.

Sve što trebate je, u komentar ovog članka, napisati: Želim Ružin poljubac iz KZČ Osijek! i sačekajte objavu dobitnika na SiB-u i Facebook profilu Kuće zelenog čaja Osijek (www.facebook.com/kzc.osijek).

*Nakon objave dobitnika, nagradu je moguće preuzeti u KZČ (Portanova) u roku od 30 dana.

Dobitnici su: Sanela Gašparić i Martina Antunović


Izdvojeno

Reci što misliš!