SiB Plus / Zdrav život

Blagdanski ugođaj uz šalicu mirisnog čaja

Blagdanski ugođaj uz šalicu mirisnog čaja

Za vrijeme blagdanskih darivanja uvijek se zapitamo što pokloniti članovima obitelji, djeci, prijateljima ili pak poslovnim partnerima. Na to pitanje je sve teže odgovoriti jer je sveprisutna financijska kriza svoje prste umiješala čak i u odabir božićnih darova ali upravo zahvaljujući njoj postali smo pravi čarobnjaci u izboru originalnih poklona za male novce. Ne kaže se bezveze „svako zlo za neko dobro“, zar ne?

Kako će većina ove blagdane proslaviti skromno odlučili smo u ovoj kolumni predložiti nekoliko čajnih paketića koji mogu biti idealan poklon za staviti pod svaki bor. Za ovakve poklone nećete morati izdvojiti puno novca a oni će ipak odisati ljubavlju i pažnjom pa stoga predlažemo nekoliko najboljih „zimskih čajeva“ iz ponude Kuće zelenog čaja.

Bademov kolačić je aromatizirani zeleni čaj idealan za konzumaciju u hladnije dane jer budi osjećaje pripadnosti i vezivanja a kao svaki pravi zeleni čaj Bademov kolačić ubrzava metabolizam, djeluje stimulativno na organizam i čisti tijelo od toksina. U svom sastavu ima Senchu, kokosove pahuljice i listiće badema.
Prilikom pripreme voda mora biti 90°C, namakanje traje 2 minute.
4 g čaja na šalicu od 300 ml.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cimet Jabuka neodoljiv je zeleni čaj koji sadrži Senchu, cimet i komadiće jabuke. Svojim mirisom podsjeća na dom pun ljubavi i topline. Ovaj čaj ubrzava metabolizam, ublažava bolove i potiče znojenje.
Prilikom pripreme voda mora biti 90°C, namakanje traje 2 minute.
4 g čaja na šalicu od 300 ml.

Christmas tea je zeleni čaj koji u sebi sadrži čaj Senchu, koru naranče, komadiće badema i cimeta. Idealan je izbor u božićno vrijeme jer svojim mirisom i okusom upotpunjuje obiteljsku atmosferu doma.
Prilikom pripreme voda mora biti 60-80°C, namakanje traje 2-3 minute.
4 g čaja na šalicu od 300 ml.

Medenjakova kućica je voćni čaj s obiljem voća u komadićima koji svojim mirisom otkrivaju veselu notu i bude znatiželju i sjećanja na proživljeno djetinjstvo. Komadići kikirikija, jabuke, cimeta, kandirani ananas, papaja, cikla, prženi badem, kokice, malina i kokosov čips obogaćuju ovaj čaj antioksidantima te je time pogodan za djecu koja baš i nisu ljubitelji voća.
Prilikom pripreme voda mora biti 100°C, namakanje traje 10 minute.
4 g čaja na šalicu od 300 ml.

Svim našim dragim čitateljima i kupcima želimo sretne i blagoslovom ispunjene nadolazeće blagdane, te se nadamo kako ćete ih provesti u krugu vaših najmilijih ispijajući popodnevni čaj uz krišku limuna i žličicu meda…

Sve najbolje od ekipe iz Kuće zelenog čaja Osijek!

I ovaj put smo za sve ljubitelje čaja i one koji će to tek postati pripremili nagradnu igru gdje najsretnije natjecatelje nagrađujemo s 2x25 g zelenog čaja Bademov kolačić. Ono što trebate napraviti je u komentar ispod ovog članka napisati: „Ispod bora si želim Bademov kolačić iz KZČ Osijek!“

Dobitnici su: Jasminka Vrebić i Marija Šmit

Puno pozdrava iz Kuće zelenog čaja!

*Nakon objave dobitnika nagradu je moguće preuzeti u KZČ (Portanova) u roku od 30 dana. 


Izdvojeno

Reci što misliš!