SiB Plus / Zdrav život

Nutricionizam Balans vas besplatno savjetuje i u 2014.

Nutricionizam Balans vas besplatno savjetuje i u 2014.

Božić je prošao, a uskoro će i novogodišnji blagdani, dani povezani s kućom prepunom fine hrane i kolača, višestrukim punjenjem tanjura, većim količinama alkohola, zabavama na poslu i po kućama.

Takvo blagdansko veselje i višestoljetna tradicija prejedanja za vrijeme blagdana rezultiraju natrpavanjem hranom, što opterećuje tijelo suvišnom energijom (kalorijama) pod izlikom da ćemo na dijetu nakon blagdana.

Ako Vaša novogodišnja odluka uključuje gubitak kilograma i promjenu životnih navika obratite se za pomoć i savjete u Nutricionističko savjetovalište Balans.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako se ne bi doveli do trajnog nakupljanja nepotrebnih kilograma i metaboličkih poremećaja, udruga Nutricionizam Balans organizira besplatno savjetovanje kako izgubiti suvišne kilograme nakon blagdana te analizu sastava tjelesne mase. Osobe koje dođu u savjetovalište imaju mogućnost izrade individualnih planova prehrane na koje tijekom prosinca i siječnja ostvarujete popust od 20%, te planova detoksikacije.

Stručno savjetovanje, kao i izradu planova prehrane i detoksikacije provodi magistar nutricionizma. Besplatna akcija traje od 30. prosinca do 17. siječnja.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati, te u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitica, svaki parni petak od 15:00 do 20:00 sati.

Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 ili 091 5034 268, ili na mail [email protected]. Više informacija o našem radu možete pronaći na www.nutricionizam-balans.com.


Izdvojeno

Reci što misliš!