SiB Plus / Zdrav život

Čajna čarolija ispod bora

Čajna čarolija ispod bora

Za vrijeme blagdanskih darivanja uvijek se zapitamo što pokloniti članovima obitelji, djeci, prijateljima ili pak poslovnim partnerima. Na to pitanje je sve teže odgovoriti jer je sveprisutna financijska kriza svoje prste umiješala čak i u odabir božićnih darova ali upravo zahvaljujući njoj postali smo pravi čarobnjaci u izboru originalnih poklona za male novce. Ne kaže se bezveze „svako zlo za neko dobro“, zar ne?

Kako će većina ove blagdane proslaviti skromno odlučili smo u ovoj kolumni predložiti nekoliko čajnih paketića koji mogu biti idealan poklon za staviti pod svaki bor. Za ovakve poklone nećete morati izdvojiti puno novca a oni će ipak odisati ljubavlju i pažnjom pa stoga predlažemo nekoliko najboljih „zimskih čajeva“ iz naše ponude.

Christmas tea je zeleni čaj koji u sebi sadrži čaj Senchu, koru naranče, komadiće badema i cimeta. Idealan je izbor u božićno vrijeme jer svojim mirisom i okusom upotpunjuje obiteljsku atmosferu doma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Medenjakova kućica je voćni čaj s obiljem voća u komadićima koji svojim mirisom otkrivaju veselu notu i bude znatiželju i sjećanja na proživljeno djetinjstvo. Komadići kikirikija, jabuke, cimeta, kandirani ananas, papaja, cikla, prženi badem, kokice, malina i kokosov čips obogaćuju ovaj čaj antioksidantima te je time pogodan za djecu koja baš i nisu ljubitelji voća.

Winterpracht zeleni čaj odličan je antioksidant pošto u sebi sadrži zeleni čaj Chun Mee, komadiće oguljene naranče, jabuke i grejpa, cimet, korejski zeleni čaj Joongajk, cvjetove hibiskusa, šafranike i kriške jabuke. Odličan je izbor za dijabetičare.
Bademov kolačić je aromatizirani zeleni čaj idealan za konzumaciju u hladnije dane jer budi osjećaje pripadnosti i vezivanja a kao svaki pravi zeleni čaj Bademov kolačić ubrzava metabolizam, djeluje stimulativno na organizam i čisti tijelo od toksina. U svom sastavu ima Senchu, kokosove pahuljice i listiće badema.

Cimet Jabuka neodoljiv je zeleni čaj koji sadrži Senchu, cimet i komadiće jabuke. Svojim mirisom podsjeća na dom pun ljubavi i topline. Ovaj čaj ubrzava metabolizam, ublažava bolove i potiče znojenje.

Svim našim čitateljima i vjernim čajoljupcima želimo sretne i blagoslovljene blagdane, te se nadamo da ćete ih provesti u krugu najmilijih guštajući u šalici omiljenog čaja.

Sve najbolje od ekipe iz Kuće zelenog čaja Osijek!

[important title=Nagradna igra]I ovaj put smo za sve ljubitelje čaja i one koji će to tek postati pripremili nagradnu igru gdje najsretnijeg natjecatelja nagrađujemo s 30 g voćnog čaja Exquisite. Ono što trebate napraviti je u komentar ispod ovog članka napisati: „Ispod bora si želim Exquisite iz KZČ Osijek!“[/important]

Puno pozdrava iz Kuće zelenog čaja Osijek!

*Nakon objave dobitnika (na FB stranici sib.hr) nagradu je moguće preuzeti u KZČ (Portanova) u roku od 30 dana.


Izdvojeno

Reci što misliš!