SiB Plus / Zdrav život

Nova godina – nove odluke

Nova godina – nove odluke

„Od Nove godine ću krenuti na dijetu... '' - jedna od najčešćih novogodišnjih odluka. Nova godina tradicionalno služi kao prekretnica za donošenje odluka u svakodnevnom životu.

Što sve utječe na činjenicu da je već sada većina novogodišnjih odluka ipak ostala zapisana samo na papiru? Kako pronaći svoju Novu godinu i novi početak, donijeti odluku o promjeni koja će pozitivno utjecati na naše zdravlje i ustrajati u njoj provjerite u nutricionističkom savjetovalištu udruge Balans.

U našoj ubrzanoj svakodnevnici, održavanje normalne tjelesne mase predstavlja izazov, a gubitak viška kilograma još teži. Većina odluka za gubitak tjelesne mase potaknuta je određenim datumima koji predstavljaju neki novi početak. Čekanje i odgađanje promjene stila života Vas samo obeshrabruje. Važno je donijeti čvrstu odluku koje ćete se držati, nije bitan trenutak u kojem ste je donijeli.

Olakšajte si promjenu prehrambenih navika uz našu pomoć i podršku. U nutricionističkom savjetovalištu udruge Balans možete se obratiti stručnim osobama (magistri nutricionizma) za sva pitanja vezana uz pravilnu prehranu. U savjetovalištu možete zatražiti individualan plan prehrane uz koji ćete postići rezultate koje želite, osjećat ćete se bolje i imati više energije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postoji mogućnost dogovora provedbe redovite fizičke aktivnosti uz podršku osobnog trenera. Također, možete ispitati i sastav vitaminsko-mineralnog statusa organizma te dobiti konkretne savjete kako uz prehranu nadoknaditi manjak pojedinog vitamina i/ili minerala.

Za dogovor oko termina, obratite se na e-mail: [email protected] ili broj telefona 097/780 8943.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!