SiB Plus / Web Kutak

Dessert Online - stranica za prste polizati

Dessert Online - stranica za prste polizati

Lutajući bespućima interneta naletjeli smo na stranicu od koje su nam krenule sline. Radi se o stranici sa receptima za deserte, Dessert Online.

Lutajući bespućima interneta naletjeli smo na stranicu od koje su nam krenule sline. Radi se o stranici sa receptima za deserte, Dessert Online. Ova dvojezična stranica je započela sa radom sredinom veljače 2012. godine i već dosad broji preko 7000 posjetitelja, kao i ukupno preko 50 recepata za razne deserte, kako na hrvatskom, tako i na engleskom jeziku.

„Ovu sam stranicu napravila kako bih podijelila recepte koje sam smišljala i dorađivala godinama koliko uživam u izradi raznih slastica. U prosjeku izrađujem po jedan novi recept svaka dva do tri dana. U planu je dodavanje i novih recepata koje sam smislila a koji samo čekaju realizaciju. Ono što bih voljela izdvojiti je Recept dana koji objavljujemo svaki dan na Facebooku i Twitteru" , ističe Mirjana, vlasnica stranice.

Proljetne manice

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, kakva bi to bila stranica a da nije interaktivna? U kategoriji Vaši recepti se nalaze recepti koje su poslali čitatelji preko kontakt forme. Jedini uvjeti za objavljivanje recepta su da već nije objavljen i da se uz recept priloži barem dvije fotografije.

„Nadamo se okupiti što veći broj ljudi, kako iz Hrvatske, tako i stranih zemalja koji će nam pomoći u kreiranju nove zajednice ljubitelja slastica kako bismo jednog dana objedinili recepte za slastice iz cijelog svijeta", kaže Mirjana.

Cvjetne palainke

Kup Crveno more

Na kraju vas sve pozivamo da posjetite stranicu i isprobate neke od recepata koji stvarno izgledaju ukusno. Dobar tek!

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!