SiB Plus / Web Kutak

Osječanin napravio aplikaciju za otkrivanje kreativnog potencijala

Osječanin napravio aplikaciju za otkrivanje kreativnog potencijala

Nova aplikacija, koja stiže iz Osijeka, pomoći će vam u oslobađanju kreativne snage vas samih.

Nova aplikacija, koja stiže iz Osijeka, pomoći će vam u oslobađanju kreativne snage vas samih.

unleash creativity495 

Naime, aplikacija 'Unleash Your Creativity' koju je izradio Tomislav Buljubašić, namijenjena je poslovnim ljudima, studentima, dizajnerima, ali i skrivenim inovatorima, odnosno svima koji trebaju poticaj u početku stvaranja nove i inovativne ideje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tomislav svoju aplikaciju naziva priručnikom za stvaranje ideja, pa tako je u nju moguće upisivati ideje, pratiti vijesti određene teme, ali i pogledati citate velikih inovatora koji mogu poslužiti kao nadahnuće u ionako teškim počecima.

Nakon što naiđete na ideju, možete početi s procesom stvaranja iste koristeći tri koraka „Create", „Refine" i „Finish", kojima krećete u kreativni proces, koristeći neki od ponuđenih koraka koji služe kao okidač za generiranje ideja. Nakon kreiranja, slijedi oblikovanje ideja kroz koji tražite odgovore na ponuđena pitanja, te na kraju završno pripremanje ideje prije nego je nekome prezentirate.

Aplikaciju je izdala K-informatika, čija je mobilna platforma za izradu aplikacija, Advanced Mobile Framework, korištena za nastanak ovog uratka.

Više informacija pogledajte na ovom linku, i krenite u realizaciju vaših ideja tako da preuzmete ovu aplikaciju s App Storea.

[blockquote]POGLEDAJTE: CroCites - Osijek osobni vodič na vašem mobitelu [/blockquote]



Izdvojeno

Reci što misliš!