SiB Plus / Web Kutak

Osječka tvrtka traži testere za svoju aplikaciju TheKviz

Osječka tvrtka traži testere za svoju aplikaciju TheKviz

Nakon nekoliko mjeseci rada, tvrtka BetaWare u suradnji s tvrtkom Audeo objavila je novu aplikaciju TheKviz.

Nakon nekoliko mjeseci rada, tvrtka BetaWare u suradnji s tvrtkom Audeo objavila je novu aplikaciju TheKviz.

thekwiz betaware495

Dok je za tehnički dio zadužena BetaWare, bazu od 3.000 pitanja napravila je tvrtka Audeo, a koja su raspoređene u tri stupnja težine. Pitanja se na svakom nivou nasumično biraju i prikazuju igraču, a za prelazak na sljedeći nivo potrebno je točno odgovoriti na svih 12 pitanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz BetaWare kažu kako je u pripremi iPhone verzija koja bi trebala biti dostupna početkom rujna, dok je Android verziju moguće koristiti na svim uređajima koji podržavaju AdobeAir tehnologiju.

Nakon izdavanja dvije početne verzije igre TheKviz, ove dvije tvrtke će izdati seriju kvizova iz područja geografije, povijesti, glazbe i sporta, čime će se obogatiti baza pitanja.

Pošto je aplikacija još uvijek u beta fazi, dečki iz BetaWare traže za malu pomoć kod testiranja. Naime, trebali bi izmjeriti opterećenost servera s kojeg se učitavaju pitanja, te samu stabilnost aplikacije prije nego izađe službena 1.0 verzija, pa tako možete pomoći ekipi, te usput provjeriti svoje znanje.

TheKvizTheKvizTheKviz

Osim što će korisnici moći odgovarati na pitanja putem svojih mobilnih uređaja, igrači će moći pogledati rang liste putem weba gdje će ih moći podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ako naiđete na neki problem, javite im se na thekviz(at)betaware.hr. Više informacija možete potražiti na službenim stranicama, a aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.


Izdvojeno

Reci što misliš!