SiB Plus / Web Kutak

Farmeronovci akcijom žele natjerati šefa na šišanje - pomozite i vi

Farmeronovci akcijom žele natjerati šefa na šišanje - pomozite i vi

Matija Kopić, Osječanin koji je zahvaljujući svome projektu Farmeron u ovoj godini uspio privući osam milijuna kuna od stranih investitora, a Tportal ga je na kraju godine uvrstio među poduzetnike koji su se izdigli iznad sivila hrvatske privrede, mogao bi uskoro ostati bez kose.kopic495 1

Naime, njegov tim zaposlenika pokrenuo je akciju 500 Lajkova za spas kojom žele natjerati svoga šefa na šišanje. Matija se nije šišao godinama, a ovom akcijom žele spriječiti da on postane poznati čupavac Chewabacca. Fan page putem kojega žele skupiti 500 lajkova u lokalnoj zajednici širi se vrlo brzo, ali će ipak biti potrebna i vaša pomoć želite li vidjeti Matiju bez duge kose.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na samome profilu već su se pojavili i razni komentari podrške samoj akciji, ali i zanimljiv prijedlog ekipe Digital point kojom će za svaki prikupljeni lajk donirati 1 lipu za nabavku novih škara frizerki.

Želite li se i vi uključiti lajkajte 500 Lajkova za spas. Deadline do kada je potrebno skupiti potreban broj lajkova je petak.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!