Kako ispeći kestene kod kuće
Doba je kestena! Savršeni ukusi ove šumske delicije su nam na raspolaganju i to ne smijemo propustiti. Kuhani ili pečeni, kesteni su omiljena jesenska delicija.
Ukoliko želite sami pripremiti kestene, a nemate tavu za kestene, dvorište i bacač plamena u blizini možete ih pripremiti u vašoj pećnici.
U video prilogu pogledajte kako.
[span class=camera]FOTO: Kestenjari na ulicama Osijeka[/span]
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Projekt je dobio sve dozvole i sve bi uskoro moglo u realizaciju
-
Povećanju broja posjetitelja tržnice zasigurno doprinosi i Zeleni četvrtak, manifestacija kojom se želi potaknuti građane na, prije svega, usvajanje zdravih prehrambenih navika
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!