Saznajte kako nastaju kobasica i čvarci od ribe
Pomalo neobične slavonske delikatese pronašli smo u Petrijevcima. Ovoga puta nismo navalili na svinjsko meso poput kulena, već na ribu i to kakvu. Obitelj Gudlin lansirala je na tržište gastronomski hit. Kobasice, čvarci i kotleti u njihovoj kuhinji imaju potpuno drukčiji okus.
Za proizvodnju 1kg riblje kobasice potrebno je čak 15kg ribe i to četiri vrste u različitim količinama što joj daje specifičan okus. Cijena kilograma iznosi 50 eura.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvi dani proljeća obilježeni su s puno sunca, a period pred nama donosi puno promjenjivog vremena
-
Policija je brzo reagirala i odradila izvide utvrđivanja kaznenog ili prekršajnog djela
-
Vrlo je to rijetka pojava u prirodi, ali u osječkom ZOO-u ovo se dogodilo drugi put
SiB.hr
Izdvojeno
-
Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima
-
Uskoro se očekuje i postavljanje samog naziva na moćnu LED fasadu stadiona
-
Stadion na Pampasu u samoj je završnici izgradnje, a ovih dana uređuju se završni detalji
-
Svoje usluge nude na internetu ili na ulici. Većina njih se bavi najstarijim zanatom kako bi preživjele. Pokazalo je to istraživanje Instituta Ivo Pilar. Uz to, seksualne radnice nuđenje svojih usluga doživljavaju kao posao i zato traže svoja radnička prava
Reci što misliš!