Saznajte kako nastaju kobasica i čvarci od ribe
Pomalo neobične slavonske delikatese pronašli smo u Petrijevcima. Ovoga puta nismo navalili na svinjsko meso poput kulena, već na ribu i to kakvu. Obitelj Gudlin lansirala je na tržište gastronomski hit. Kobasice, čvarci i kotleti u njihovoj kuhinji imaju potpuno drukčiji okus.
Za proizvodnju 1kg riblje kobasice potrebno je čak 15kg ribe i to četiri vrste u različitim količinama što joj daje specifičan okus. Cijena kilograma iznosi 50 eura.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Srećom sve je proteklo bez značajnije intervencije uz sjajnu koordinaciju svih snaga
-
Nije baš uvjerljiv bio Osijek ni u ovoj utakmici s obzirom na jačinu i rang protivnika, ali je na kraju slavio rezultatom 4:1
-
Suvremeni prostor opremljen je modernom, sofisticiranom opremom, a sve usluge pružati će se na jednome mjestu
SiB.hr
Izdvojeno
-
Mihaela je bila sportašica i studentica prava. Umrla je u srijedu navečer hicem iz službenog pištolja 27-godišnjeg policajca s kojim je bila u stanu
-
Ponekad vam se čini da mamurluk traje dva dana, a nekad se probudite s osjećajem da niste pili. Međutim, ni jedno ni drugo nije pravi pokazatelj koliko je zapravo alkohola u vašem organizmu
-
Prošlo ljeto u Europi zbog vrućina je umrlo 60 tisuća ljudi. A već se najavljuje da će iduće ljeto biti još gore, kako u Europi, tako i kod nas u Hrvatskoj
-
Dvojcia mladića, iz nama nepoznatih razloga, potukli su se na križanju Trpimirove i Vukovarske ulice
Reci što misliš!