Vrijeme je za pripremu zimnice - nema bolje od domaće rajčice
Čim su sazreli prvi plodovi u slavonskim vrtovima, počelo se s pripremom zimnice. Sve što se uzgajalo u nastavku godine može se pojesti, a i uštede su prilične. Ovih se dana ukuhava rajčica. Istražili smo na kakve se sve načine može sačuvati i pripremiti.
Od ranoga jutra puši se u ljetnoj kuhinji Bošnjakovih u Branjinu Vrhu. Kuha se sok od rajčice.
"Dosad smo napravili ukuhanu rajčicu, napitak od rajčice, paštetu od rajčice, pekmez od rajčice i suhu rajčicu, a bit će tu i šalša s raznim okusima", kaže Ljubica Bošnjak iz Branjina Vrha
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prijave za natjecatelje bit će otvorene 20. travnja, a sudjelovati mogu studenti, profesori i asistenti
-
Mladić je prije očito planiranog ubojstva oca snimio sebe u automobilu s oružjem, maskom, rukavicama i pištoljem te alkoholom i tabletama za smirenje
-
Srećom, životinje u tom trenutku nisu bile u opožarenom prostoru
Opširnije u prilogu RTL televizije:
SiB.hr
Izdvojeno
-
Skriveni sadržaj, kojem se može pristupiti samo na stolnom računalu ili TV-u, pomiješan je s više od 5500 filmova i emisija
-
Trenutno su otvorene menadžerske i inženjerske pozicije, kao i niz radnih mjesta u operacijama, opskrbnom lancu, financijama i ljudskim resursima
-
Uskoro se očekuje i postavljanje samog naziva na moćnu LED fasadu stadiona
-
Stadion na Pampasu u samoj je završnici izgradnje, a ovih dana uređuju se završni detalji
Reci što misliš!