SiB Plus / Prozor u dom

Prozor u dom: Naljepnice u interijerima

Prozor u dom: Naljepnice u interijerima

fdccde8be4ce4a7ab0be4962c8b1e990.jpgDosadilo vam je već godinama gledati u jedan te isti dosadni bijeli zid u svojoj sobi? Kuhinja nije više najmodernija, a nemate novaca za novu? Vrata su dosadna bijela, a modernija su samo san? Očekujete dijete i želite svojem najdražem prirediti sobu iz bajke?

Sve vaše želje rješavaju na jednostavan (i povoljan) način naljepnice za interijere!

e67e9ef1c2e9bf9938531bc0de62df1c.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim na zidove možete ih staviti na namještaj, pod, staklene plohe i gdje god se zapravo sjetite. Naljepnice se rade od kvalitetnih i čvrstih folija pa su otporne na UV zračenja, redovno čišćenje, pa čak i na hodanje!

Možete ih upotrijebiti kao zgodan detalj ili kao kompletno rješenje za interijer, granica je zapravo samo vaša mašta. Mogu se izrezivati i lijepiti u dijelovima ili printati u većim formatima kao fotografije, sve ovisi o samoj ideji.

Vrlo jednostavno rješenje za minimalističke interijere koji imaju pomalo dosadne jednobojne zidove i jednostavan namještaj su zidne naljepnice u obliku jednog detalja koji može promijeniti kompletan dojam cijele prostorije.

f18a9fb2e52c30c4eea9064b346be494.jpg

Ukoliko poželite promijeniti boju zida, a naljepnica je na njemu, ne morate se bojati ponovnog ličenja. Boju jednostavno obrišete suhom krpom sa same naljepnice bez prethodne zaštite krep trakama i sl. Osim kao detalj, možete staviti i foto tapetu preko cijelog zida s željenim motivom, na taj način dobijate dio koji može upečatljivo obilježiti cijeli interijer.

Prostorija gdje naljepnice ili foto tapete posebno lijepo mogu iskoristiti svoje prednosti su dječje sobe. Likovi iz bajke, stripa ili nešto po vašem vlastitom dizajnu daje vam mogućnost da izrazite svoju kreativnost, a svojim malim princezama i prinčevima priuštite ugodan, poticajan i nadasve veseli kutak.

slika 4

Nije potrebno obilaziti trgovine da biste našli ono što vam odgovara, postoje poduzeća koje izrađuju naljepnice i foto tapete u motivima baš po vašoj osobnoj želji. Tako možete učiniti svoj dom unikatnim, prilagođen vašem ukusu i osobnosti.

Folije je također moguće lijepiti i na namještaj. Idealno za npr. kuhinjske fronte kojima je već vrijeme da se promijene. Možda trenutno prevelika investicija - zato se također možete poigrati folijama i dobiti novi izgled.

Staklene zidne obloge su i fukcionalan dio kuhinja umjesto klasičnih pločica na zidu. Održavanje lako i jednostavno. A motiv po vašoj želji!

59df28ced5e464e0c386ba6c328fae9d.jpg

Idealno i brzo rješenje ako uopće nemate pločice ili vam se stare više ne sviđaju. Zvuči privlačnije nego razbijanje i lijepljenje novih, zar ne? Barem uz manje glavobolje i prljavštine. A efekat vrhunski za samo dvjestotinjak eura...

Nadam se da smo vam dali barem neku ideju, ostalo je na vama...

923e282236c69416186159dfc91a9d15.jpg

Piše: Maja Zovko

Posjetite: Prozor u dom


Izdvojeno

Reci što misliš!