SiB Plus / Modni trendovi

Modni trendovi: Carstvo H&M

Modni trendovi: Carstvo H&M

U svakom planiranom putovanju izvan lijepe naše posebno me razveseli kada destinacija ima dobru shoping zonu. A sreća bude još i veća ukoliko se u njoj nalazi H&M.

Ogroman izbor stilova, modela, boja sve po zadnjim modnim krikovima i uz sve to oni komadi odjeće koji trebaju biti u svakom ormaru, klasika.
Pod time mislim bijela majica, dobre rifle, košulja, nekakva jaknica ili vestica, ono što možemo iskombinirati uz većinu stvari u našem ormaru. Ono što me posebno oduševljava je veliki izbor modnih dodataka i obuće.
Tamo se čovjek može obući od glave do pete! A najslađe na kraju, kako god okreneš potrošiš manje novaca nego što bi inače potrošio na istu količinu stvari. Ima onih koji bi mi sada rekli: "Nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari!", no ovdje bi se prevarili, H&M je nekim čudom uspio zadržati i kvalitetu i nižu cjenu.

Morati ćemo još malo sačekati dok se to kraljevstvo ne otvori i u Osijeku,no sve nam je bliže i bliže. Do nedavno najbliži H&M se nalazio u Budimpešti a sada se otvorio (12.11.2011.) u susjednom nam Pečuhu, u trgovačkom centru Arkad, udaljenom nešto manje od 100 km od Osijeka. Zaštitno lice kolekcije je trenutno poljski model Daria Werbowy i španjolac Jon Kortajarena.

5d01a400de6a53206502bb34cebd2210.jpg

Ideja brenda H&M je ponuditi kvalitetnu i modernu odjeću po najpristupacnijim cjenama. Taj smjer "brze mode" namjenjen je kupcima koji prate najnovije modne trendove i žele sve pronaci na jednom mjestu uz malo novca. Kolekcije su kombinacija modnih trendova i klasike začinjene detaljima iz visoke mode.
h&m1495.jpg

U 2004.H&M je započeo surađivati sa "gostujućim dizajnerima" za svoje kolekcije što se pokazalo kao dobar strateški potez za daljnje razvijanje tvrtke, profita i popularnosti. Usljedile su brojne suradnje s Lagerfeldom, Stellom McCartney, Viktor & Rolf, Cavalli, Marimekko, Comme des Garçons, Mathew Williamson, Choo and Rykiel.
h&m2495.jpg
Ove sezone H&M nam donosi Lanvinovu kolekciju za čije ljubitelje je to prava poslastica s obzirom da ce si ovaj puta moći priuštit koju krpicu.Kreacije Lanvina, pariške modne kuće koju kreativno godinama vodi Alber Elbaz, omiljene su medu pripadnicama domačeg i stranog jet seta. Riječ je o modi koji je dostupna privilegiranima, s dubokim džepom. Cijela kolekcija može se pogledati na službenim stranicama www.hm.com  a od 23.11 stiže u odabrane trgovine diljem Europe.
8eaa7faf1944a1da47e472e7869d1e71.jpg

Dakle šopingoholicari, uživajte!!

by
GrayCh

 


Izdvojeno

Reci što misliš!