SiB Plus / Ja, ja, ja i migrena

M/Ž odnosi ili kako je Sandra postala Sandro, a Mislav Mislava

M/Ž odnosi ili kako je Sandra postala Sandro, a Mislav Mislava

Sandra i Mislav dugo su bili zajedno. Kada promislim, oni su jedan od onih parova koji je ustvari oduvijek zajedno. Uvijek su bili tu, ne sjećam se kako sam ih upoznao, ali kada sam ih upoznao već su bili zajedno.

Sandra i Mislav dugo su bili zajedno. Kada promislim, oni su jedan od onih parova koji je ustvari oduvijek zajedno. Uvijek su bili tu, ne sjećam se kako sam ih upoznao, ali kada sam ih upoznao već su bili zajedno.

Znam ih već jedno 10 godina, znači ... minimalno 11 su zajedno, jer kada sam ih upoznao već su debelo bili zaljubljeni i živjeli su zajedno. On je imao stan na Vijencu, neki neboder, mislim na 9 ili 10 katu i znam da su imali problema sa toplom vodom. Ona mu je prigovarala što se uvijek tušira sat vremena i isprazni bojler, no i dalje ga je voljela kao i prvog dana kada su se upoznali. On je radio kao pizza majstor u jednoj dobrostojećoj firmi i zarađivao je dosta, pogotovo ako uzmemo u obzir krizu, Slavoniju kao marginaliziranu pokrajinu i to sve što ide uz tu priču. Sandra je radila kao osobna tajnica direktoru Ukopa. On je navodno bio odličan direktor jer je imala sve beneficije, plaćen prekovremeni i sve.

Negdje su kružile priče da imaju odnos s znate, mrtvacima, ali to je preapsurdno da bi itko u to povjerovao. Ljudi svašta govore kada su ljubomorni. Mislav ju je nedavno zaprosio. Kada sam ga upitao kako to da se odlučio za to, mislim, obvezat se zakonom i takvim stvarima, on je govorio kako je vrijeme. Ne može više čekati i jednostavno je vrijeme, voli je i misli da ona njega voli i da će ostati zauvijek zajedno, bez obzira na sve i bez obzira na formu njihove veze. Sandra je bila oduševljena, a čuo sam da se povjerila prijateljici Sanji da će napokon imati koitus. Pa to je to! Zato su toliko dugo bili zajedno i zato tako su se tako odjednom odlučili ući u brak. Više ne mogu čekati. Očito im je to falilo da upotpune svoju vezu do maksimuma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mislav se nikada nije hvalio da se nisu nikad, a kada znam ovu informaciju, jasno mi je zašto se i nije hvalo, moglo se u biti i vrlo lako zaključiti. Svatovi su bili odlični, ona je izgledala odlično, on kao pravi gospodin, bila je super pijanka, svirali su DJ-evi i rondali smo do drugog dana u podne. Poslije svatova otišli su na medeni mjesec u Prag. Sreo sam ga neki dan i rastali su se. Nisam previše ispitivao zbog čega je došlo do toga, kako, savršeni par koji se nije seksao do braka. Kasnije istog dana sreo sam svog legu iz srednje koji je bio jako dobar s Mislavom. Ispalo je na kraju da je taj seks sve pokvario. Mislav se po prvi puta u 11 godina njihove veze skinuo pred njom, a kada se skinuo, Sandra je imala što i vidjeti. Mislav je zapravo bio Mislava, da, nije imao penis već vaginu. Tu je očito sve puklo, Sandra je bila slomljena, ali zbog svoje tajne nije ništa previše prigovarala već se skinula i ona i pokazala da je ona zapravo Sandro! Mislava to nije mogla podnijeti jer je cijeli život bila uvjerena da je lezbijka. To ju je shrvalo. Sandro je nastavio sa životom, međutim, više nije tajnica kod direktora ukopa, sada vodi školu za strane jezike. Mislavu nisam dugo vidio.

Piše: Marin Seleš

   


Izdvojeno

Reci što misliš!