SiB Plus / Čobanac

Kako sheviti ženu?

Kako sheviti ženu?

Sirove strasti u krevetu za neke su bauk, ali postavlja se pitanje zašto je to tako? Izazovna i provokativna Čobanova kolumna će to promijeniti.

Dragi moji čitatelji,

 

nadam se da ste se odmorili od blagdana, jela i pića. Namjerno sam ostavio ovaj članak za prvi, ujedno najduži i najdosadniji, mjesec. Ovim tekstom ću se nadovezati na prošli gdje sam pisao o tri stvari o kojima morate voditi računa u vezi sa ženom. Odmah na početku bih htio istaknut disclaimer da se ovo ne odnosi na vođenje ljubavi, već isključivo na sirove strasti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Dakle, kako sheviti ženu!? Jako! Kažem vam ja.
 Priču mogu početi i sa ženske i sa muške strane, no kako je tema kako sheviti, a ne kako biti shevljena počet ću sa muškim pogledom na situaciju. Dakle prva greška muškaraca je kada na svoju ženu u krevetu gledaju kao na majku svoje djece, kao ženu koju vole i koju nikad ne bi htjeli povrijediti ni na koji način pa tako ni omalovažavanjem. To je po meni jako pogrešan stav iz više razloga o kojima ću pisati malo kasnije. Ženu van kreveta treba poštivati, a u krevetu sheviti! Vrlo jednostavno i učinkovito. Za mene su žene i muškarci po pitanju sexa jednaki, odnosno ljudi su različiti po individualnoj, a ne po spolnoj osnovi. Nit' su žene skrušenije, nit su muškarci razvratniji u svojim razmišljanjima. Vrlo velika večina muškaraca voli gledati neki pornić gdje glumac razvaljuje žensku, vuče za kosu, pljuska po guzici, maše kitom ispred usta i sve ostale stvari koje mi muškarci smatramo ponižavanjem. Možda bih i živio u tom uvjerenju da nas na internetu nisu preplavili amature pornići gdje vidimo te iste stvar, ali s time da vidimo kako žene uživaju u tome. Kurve su kurve, ne po maštarijama, već po tome što naplačuju sex.

14ba22ac93548b365c98cbdc55212061.jpg

 

Koji muškarac nije maštao o sexu sa dvije žene!? Zašto mislimo da žene o tome također ne razmišljaju? Zašto mislimo da naša žena ne bi voljela biti zgažena od sexa? Da se vratim u kontekst sexa u vezi gdje muškarac štedi ženu jer je ne želi sheviti k'o neku kurvu koju bi pokidao sa guštom ili žene koje imaju razno razne blokade i kočnice pa se boje i pomisliti da bi im tako što godilo i uopće ne pokušavaju išta. Greška je obostrana. Žene kada bi pokazale da vole rough muškarci bi im svakako to dali. S druge strane da muškarci pokušaju malo „kazniti“ svoju ženu  vidjeli bi da im se to i sviđa.

 

Stoga shevite svoje žene jako i tvrdo te ih nemojte štediti u krevetu jer ako se ikad i dogodi da vas žena prevari i osjeti što znači tvrda kita vaša karijera muža je gotova J Za kraj bih napisao jednu staru i mudru narodnu poslovicu: "Tvrd k***c mir u kući!"

Vaš ČobanIzdvojeno

Reci što misliš!