Promo / Turizam

Propustili ste - pogledajte kako je bilo na Prazniku rada u Crnoj svinji

Propustili ste - pogledajte kako je bilo na Prazniku rada u Crnoj svinji

U prekrasnom zelenom okruženju restorana Crna svinja u Čepinu drugu godinu za redom proslavljen je Praznik rada, a povodom kojeg je organizirana velika roštiljada na otvorenom koja je nahranila 500njak gladnih usta. Svi posjetitelji mogli su kušati roštilj plate, ćevape, piletinu na žaru kao i svježe narezani DOBRO pršut, dok su žeđ utažili točenim pivom kao neizostavnim pratiteljem svake roštiljade.

Najmlađi su se zabavili u mini-gymu, dok su se nešto stariji družili na nogometnom terenu, igrajući bubble soccer, odbojku i badminton. Posjetitelji su ponijeti i vlastite sportske rekvizite, društvene igre i dekice za piknik te iskoristili proljetno vrijeme za druženje s najdražima.

Svi ljubitelji umjetnosti mogli su pogledati otvorenje izložbe Zoran Šimunovića čiji je rad popraćen i u popularnom američkom Regard Magazine u kojem je izašao prilog “Croatia full of life” u kojem su predstavljeni hrvatski ambasadori s naglaskom na dizajnere, glumce te jednog jedinog umjetnika – Zorana iz Osijeka.

crna svinja 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veselo i ugodno druženje u Crnoj svinji predstavilo je savršeno otvorenje nadolazeće sezone i samo predznak onoga što možete očekivati na istome prostoru.

Do nekog skorog druženja, vidimo se!

crna svinja 1

crna svinja 3

crna svinja 4

crna svinja 8

crna svinja 6

   


Izdvojeno

Reci što misliš!