Promo / Turizam

Flix bus: Beč, Prag, Budimpešta ili München kao kratki predah od svakodnevice

Flix bus: Beč, Prag, Budimpešta ili München kao kratki predah od svakodnevice

S početkom prosinca ulice europskih gradove oživjet će rijeke posjetioca adventskih sajmova koji će uživati u opojnom mirisu kuhanog vina i najukusnijih tradicionalnih blagdanskih delicija. Advent je savršena prilika da u društvu prijatelja, obitelji ili partnera nakratko pobjegnemo od brojnih obaveza i ubrzanog tempa svakodnevnog života ili pak, iskoristimo predblagdansku atmosferu kako bi posjetili drage nam ljude koji žive izvan Hrvatske.



Upravo su jednodnevna ili vikend putovanja najučestalija u ovo doba godine, a za vas smo izdvojili četiri adventske destinacije do kojih lako, udobno i bezbrižno možete stići FlixBusom.

Advent u Beču
Beč je svojom dugom tradicijom te stalnim usavršavanjem i jedinstvenom atmosferom postao nezaobilazna adventska destinacija. Svake godine u vrijeme adventa okupi oko 3 milijuna posjetitelja. “Bečki božićni san” ispred Gradske vijećnice poznat je po svojoj svečanoj atmosferi i primamljivim mirisima bogate gastronomske ponude. Udaljen 5 sati FlixBusom od Zagreba, odlična je jednodnevna destinacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Advent u Pragu
Nešto udaljeniji Prag, atraktivan u bilo koje doba godine, u vrijeme adventa postaje čaroban. U takvoj predblagdanskoj atmosferi vožnja brodom po rijeci Vltavi ili opuštene zimske šetnje po Karlovom mostu, zaokružit će božićnu priču. Iz Zagreba i Osijeka FlixBus je omogućio direktne linije, a svoj prvi susret s Pragom možete započeti na Starogradskom trgu i zagrijati se uz kvalitetno češko pivo ili medovinu.

Advent u Budimpešti
Ako tražite destinaciju koja će vas osvojiti ljepotom i šarmom, ali vam je budžet ograničen radi brojnih poklona koje namjeravate kupiti, Budimpešta je savršen izbor. Samo iz Zagreba, FlixBus nudi 5 polazaka, a dostupna je i iz Osijeka, Slavonskog Broda, Pule i Splita.

Advent u Münchenu
München pak ima dugu tradiciju i jedan od najstarijih božićnih sajmova koji se održava svake godine na Marienplatzu. Vožnju do Münchena iskoristite za opuštanje uz panoramski pogled iz autobusa ili vrijeme vožnje skratite uz dobru knjigu.

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.flixbus.hr ili putem mobilne aplikacije.

flix

   


Izdvojeno

Reci što misliš!