Promo / Predstavljamo-Sport

Proljeće u RcB-u uz Extreme kettlebell butt lift (basic)

Proljeće u RcB-u uz Extreme kettlebell butt lift (basic)

Ako ste jedna od onih koji već duže vrijeme lutaju po fitness centrima/dvoranama u gradu, a ne dobivate rezultate kakve ste očekivali ili su vam ih obećavali. Ubijate se besmislenim treninzima nakon kojih ne možete više normalno funkcionirati. Ako Vam gdje god dođete prvo nameću i tupe što smijete/ne smijete jesti, povodite se za trendovima koji kako dođu tako i prođu, a Vi od njih nemate apsolutno ništa osim uludo potrošenog vremena/novaca (a zasigurno i zdravlja) - isprobajte nešto novo u Rekreacijskom centru Beck, nemate što izgubiti.

Program ''EXTREME KETTLEBELL BUTT LIFT“ osmišljen je od strane stručnih trenera rekreacijskog centra koji su licencirani i educirani od strane najboljih i najutjecajnijih u fitness industriji: TRXa, TrigerPoint performance, Movement Balance System,StrongFirstGirya, certificirani instruktori ketllebell treninga od strane Steve Maxwella MAXWELLSCTM; instruktori yoge i pilatesa i grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru.

Program je osmišljen na način grupnog rada u kojem je svaki pojedinac bitan uz uvažavanje individualnih razlika te se svakome posvećuje dovoljno vremena da savlada osnovne vježbe kako bi funkcionirao u grupi te napredovao zajedno sa grupom. Imajte na umu da tehnička  razina svake vježbe mora biti na visokoj razini, jedino tako poboljšavamo svoj zdravstveni status i ne izlažemo se riziku. Nije li to cilj rekreacije?

Filozofija je jednostavna, uz već navedeno, držimo se provjerenih i znanstveno dokazanih principa. Nismo podlegli komercijalnim trikovima fitness industrije. Mi držimo da tempo života ne ostavlja puno vremena koje možete odvojiti za sebe, a s druge strane sjedilački način života, nezdrava prehrana te sveprisutni stres ostavljaju posljedice. Sukladno tome, kao osnovni rekvizit u grupnom treningu, iskoristili smo kettlebell u kombinaciji s najboljim fitness rekvizitom na svijetu, a to je upravo Vaše tijelo. S kettlebell trenažnim sustavom dobivate win-win kombinaciju. Činjenica je da ne zahtijeva puno vremena, ne izlaže vas riziku (naravno uz pravilnu tehniku) i vrlo brzo dobijete rezultate + što je kettlebell povoljan i možete raditi s njim i kod kuće. Dodatni plus ovog programa je što vam nije potrebno nikakvo predznanje ili fizička sprema da bi započeli trenirati. Uz pravu motivaciju koju osiguravaju naši treneri i Vašu UPORNOST i RAD, rezultati su osigurani.

IMAJTE NA UMU DA NIGDJE NISMO NAVELI DA ĆE BITI LAGANO. JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO, ALI NE I LAGANO!

[important title=]NAGRADNA IGRA:
IZVLAČIMO ČETIRI SRETNE DOBITNICE KOJE ĆE OSVOJITI 3 POLUINDIVIDUALNA UVODNA SATA TE BESPLATNU ČLANARINU DO KRAJA VELJAČE. Za sudjelovanje u nagradnoj igri komentar ovoga članka napišite „Proljeće u RcB-u uz Extreme kettlebell butt lift.“.
MOLIMO DA SE NA NAGRADNU IGRU PRIJAVE SAMO ONE KOJE IMAJU STVARNU ZELJU NAUČITI RADITI S KETTLEBELLOM I UHVATITI SE OZBILJNOG POSLA! PROVJERITE PRIJE PRIJAVE DA LI VAM ODGOVARA TERMIN NAVEDENOG PROGRAMA I LOKACIJA DVORANE.[/important]
Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2. Dva puta tjedno, utorak i četvrtak od 18:45 do 19:45!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!