Promo / Predstavljamo-Sport

#BEZISPRIKA - novi program Sanje Žuljević, trenerice iz emisije ''Život na vagi''

#BEZISPRIKA - novi program Sanje Žuljević, trenerice iz emisije ''Život na vagi''

Lee Zona i trenerica Života na vagi Sanja Žuljević pozivaju Vas da gledate 3.sezonu showa, ali i trenirate zajedno s kandidatima!

Nakon uspješnog projekta #kladimsenasebe kojim je po prvi puta predstavljen program real time online treninga, trenerica Života na vagi te njezin tim kojeg čine bivši natjecatelji showa: Jelena Putnik, Darjan Zajačko i Kristina Čopec osmislili su i testirali potpuno novi program te ga sada predstavljaju svima onima kojima je dosadilo biti samo promatrač! #BEZISPRIKA napravljen je u nadi da će motivirati sve pratitelje showa,  one koji će to tek postati, ali i sve ljude željne promjene. Vrijeme je da odbacite stare isprike i iskušate nove treninge, nove jelovnike, te po prvi puta u Hrvatskoj  vođene vizualizacije za gubitak kilograma!

Ime programa proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva rada s ljudima  gdje se pokazalo kako su najkreativniji kada trebaju smisliti “ispriku” , a najčešće su naravno: nemam vremena, nemam novaca, nemam podršku, nemam gdje….

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

LeeZona odgovara:
30 minuta dnevno!
59kn za 6 tjedana cjelovitog programa treninga, prehrane i vizualizacija!
Uz podršku i stručno vodstvo trenerice Života na vagi, savjete i iskustvo onih koji su to već prošli te inspiraciju kanidata koji to upravo rade pred očima javnosti!
U svom domu ili bilo gdje drugdje jer je cijeli program online!

Gotovo je s isprikama!!!

Treninzi su precizno osmišljeni kroz dvije kategorije: jedna za početnike i druga za naprednije vježbače, a izmjenjuju se tijekom 6 tjedana trajanja programa. Jelovnici se i ovog puta prilagođavaju svakom korisniku, ali sada dolaze i u vegetarijanskoj verziji. Uz njih stoje pripadajući recepti te kompletan popis za kupovinu kako bi korisnicima maksimalno olakšali praćenje programa.

I na kraju, vođene vizualizacije koje su novitet ovog koncepta služe smanjivanju stresa, isključivanju “sakupljačkog moda” te pomažu Vašem umu i tijelu da rade zajedno u cilju lakšeg gubitka kilograma

Kao i prošli put Sanja i cijeli tim pratit će Vas putem društvenih mreža, bodriti Vas, motivirati i odgovarati na Vaša pitanja.  Bit će tu i live javljanja kao i live okupljanja za sve one koji će htjeti okusiti dio programa UŽIVO!

Oni najbrži i najodvažniji u odluci da odbace svoje isprike,  ovisno o rezultatima, imat će priliku proslaviti svoje uspjehe kao Sanjini gosti na finalu Života na vagi, a bit će bogatiji i za nešto sponzorskih nagrada :) Sve informacije o tome kako se priključiti projektu, možete saznati na www.leezona.rtl.hr/premium/bezisprika

Svi koji su malo sramežljivi ili neodlučniji, moći će se uključiti u program u bilo kojem trenutku nakon isteka prvog roka za prijave. Ako se odlučite sudjelovati na taj način, sve za Vas ostaje isto, samo niste u igri za finale i nagrade.

Na kraju, zbog onih koji će tek nakon 3.sezone shvatiti da im je potrebna promjena, LeeZona omogućit će i godišnju pretplatu na sve svoje online programe kako biste mogli trenirati s njima tijekom cijele godine!

Kada budete odlučivali upustiti se u ovu avanaturu ili ne, prisjetite se one stare: Tko želi, nađe način. Tko ne želi nađe ispriku! Prestanite tražiti isprike, potražite promjenu na www.leezona.rtl.hr/premium/bezisprika !

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!